Συζητώντας με την καλεσμένη της, Δέσποινα Καμπούρη, στην προτελευταία εκπομπή της για τη φετινή σεζόν για τις ανασφάλειες και τους φόβους κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στις εμπειρίες που είχε ζήσει, όταν ήταν κι εκείνη έγκυος.

Η 41χρονη οικοδέσποινα του «Καφέ με την Ελένη», συμβουλεύοντας την 29χρονη παρουσιάστρια του «Lifestyle» για την εγκυμοσύνη της, λόγω εμπειρίας, αναφέρθηκε στο άγχος που είχε και η ίδια βλέποντας τα παιδιά της στον υπέρηχο: «Ξέρεις πόσους υπέρηχους έκανα τις περιόδους που ήμουν έγκυος; Έκανα κάθε μήνα στον γυναικολόγο μου, τον κύριο Σταματίου -να είναι καλά που με άντεξε τρεις φορές, γιατί τον είχα μουρλάνει, ειλικρινά- και κάθε 15 μέρες πήγαινα στον κύριο Παπαπαναγιώτου που έχει έναν φοβερό υπέρηχο. Το έκανα για να μην περνάνε πάνω από 15 μέρες και να βλέπω αν είναι καλά, αλλά δεν το έλεγα. Μου έλεγε ο γιατρός μου να πάω τον άλλον μήνα και να μη με πιάνει πανικός, αλλά εγώ πήγαινα στον άλλον για να το ξαναδώ. Σε όλα το έκανα! Και στα τρία παιδιά. Κι αν είχα και κάποιον δίπλα μου που να τον ξέρω και να μη γνώριζε ότι πήγαινα και σε άλλους δύο, θα πήγαινα. Ήθελα να βλέπω τι κάνει αυτό το μωρό, αν είναι όλα εντάξει» είπε και γέλασε πολύ δυνατά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα, της είπε να μην ανησυχεί που βλέπει τη μύτη της κόρης της μεγάλη, αφού και η ίδια, όταν έβλεπε τα δικά της μωρά στον υπέρηχο, τα χείλη τους της φαίνονταν τεράστια: «Ήταν σαν να τα είχα κάνει με Αφρικάνο! Κι έλεγα, εντάξει να έχουν να βάψουν, αλλά τόσο πολύ πια; Καταλαβαίνεις… με τα κραγιόν και τα λιπ-γκλος μου, τι θα σκεφτώ;» είπε και παρέσυρε όλη την παρέα σε ακόμα δυνατότερα γέλια.

Πηγή: yupi.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης