Μέσα στα νεύρα, και όχι «μες την καλή χαρά», εμφανίστηκε στην ομώνυμη πρωινή εκπομπή της φίλης του Ναταλίας Γερμανού, ο Γιώργος Τσαλίκης. Τον τελευταίο καιρό ο τραγουδιστής είναι έξαλλος με τους επιχειρηματίες νυχτερινού κέντρου της Αθήνας.

«Θα ήμουνα στο Romeo, τελικά δεν θα είμαι και δεν ξέρω τον λόγο. Τους επιχειρηματίες τούς αγαπώ πολύ, αλλά καλό θα ήταν να μάθαινα τους λόγους…», δήλωσε εξοργισμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο κι αν προσπαθούσε να κρύψει τον θυμό του πίσω από ένα γλυκό χαμόγελο, ο Γιώργος Τσαλίκης υποστήριξε πως, ενώ είχε δώσει τα χέρια με τους επιχειρηματίες να εμφανιστεί στο μαγαζί τους την καλοκαιρινή σεζόν παρέα με τον Πάνο Καλλίδη, τελικά έμαθε μέσα από τα περιοδικά πως δεν θα είναι στο σχήμα, χωρίς, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, να τον ενημερώσει κανείς.

«Πήγα χωρίς συμβόλαιο, με τον λόγο. Αλλά το 2010, δυστυχώς, δεν υπάρχει λόγος! Στις δουλειές χρειάζεται να είναι τα πράγματα ξεκάθαρα, για να είσαι εξασφαλισμένος ψυχικά», πρόσθεσε ο τραγουδιστής, ενώ ανακοίνωσε πως από το Μ. Σάββατο θα εμφανίζεται τελικά σε club της Παραλιακής. Κάθε εμπόδιο για καλό…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης