Με ροζ φόρεμα πήγε λαϊκή…

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011, 12:25
Με ροζ φόρεμα πήγε λαϊκή…
Όπως την είδαμε στο πλατό, βγήκε για ψώνια στη λαϊκή η Ελένη Μενεγάκη... Και επειδή δεν μπορεί να πάρει μαζί το πάνελ, βρήκε... βαστάζο, για να της κουβαλήσει τα πράγματα μέχρι το αυτοκίνητο!

Στις φωτογραφίες του περιοδικού «Ok!» βλέπουμε την 41χρονη παρουσιάστρια για ακόμα μία φορά στη λαϊκή αγορά βιολογικών προϊόντων της Κηφισιάς. Τι είπατε; Την έχουμε ξαναδεί εκεί πολλές φορές; Ναι, αλλά ποτέ ξανά με brutal βαστάζο! Με τη μαμά ίσως, με μαυρισμένο μπρατσαρά όμως;

Φορώντας το ροζ φόρεμα εγκυμοσύνης, με το οποίο εμφανίστηκε τη Δευτέρα στον «Καφέ» και με το λουλουδικό ακόμα στο μαλλί, η Ελένη «πετάχτηκε» να πάρει τα πράγματα της εβδομάδας: φράουλες (τέσσερα κεσεδάκια παρακαλώ), αγγούρια, φρούτα και κολοκυθάκια διακρίνουμε στις σακούλες της.
Την παράσταση, πάντως, κλέβει το... τελάρο με τις ντομάτες και -κυρίως- αυτός που το κουβαλάει! Ναι, ολόκληρο τελάρο πήρε το Λενιώ, λες και, εκτός από σαλάτα, θα φτιάξει και πελτέ...

Μα ήταν δυνατόν να κουβαλήσει ολόκληρο τελάρο κορίτσι πράμα και, δη, ονόματι Ελένη Μενεγάκη; Jamais! Γι’ αυτό επιστρατεύτηκε ένας από τους εργαζομένους στη λαϊκή να βοηθήσει την παρουσιάστρια στο κουβάλημα.

Πού να τον δείτε τον βαστάζο; Λευκό φανελάκι με ραντάκι, σκισμένο τζιν, μπρατσωμένος από τη δουλειά, ιδρωμένος τόσο, όσο και ψιλομαυρισμένος από τον ήλιο! Must η... χρυσή καδένα στον λαιμό!
Αυτό δεν είναι βοηθός της Ελένης στα ψώνια, αλλά... η Λαίδη και ο αλήτης σε επανεκτέλεση! Τι brutal... Αλλά αυτό θα πει κυρία με κάπα κεφαλαίο αγάπη μου... Να τον έχεις τον άλλο φορτωμένο με το τελάρο και τρεις σακούλες ανά χείρας, ενώ εσύ περπατάς συνάμενη κουνάμενη -και πάντα χαμογελαστή- με τα πιο ελαφριά ψώνια!

Όχι, ο βαστάζος δεν συνόδευσε την Ελένη στο σπίτι - εκεί, εξάλλου, έχει άλλον άνδρα να της τα κουβαλήσει! Αχ αυτές οι σχέσεις εξουσίας...

ΠΗΓΗ: Star

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011, 12:25