Ο Zayn Malik των One Direction έφυγε άρον άρον από την περιοδεία και επέστρεψε εσπευσμένα στην Αγγλία, ενώ η αδερφή του ζήτησε από τους θαυμαστές του να προσευχηθούν για εκείνον!
«Ο Zayn υποφέρει από στρες και επιστρέφει για να θεραπευτεί. Το συγκρότημα του εύχεται περαστικά. Η περιοδεία σε Μανίλα και Τζακάρτα θα συνεχιστεί», έγραψε στο Twitter ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων των One Direction.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Zayn θα επιστρέψει στους One Direction στα τέλη του μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη ο ξένος Τύπος έγραψε πως ο 22χρονος «λύγισε» λίγες ημέρες αφότου δημοσιεύματα ανέφεραν ότι απάτησε την αρραβωνιαστικιά του, καθώς απαθανατίστηκε με άλλη γυναίκα στην αγκαλιά, ενώ βρισκόταν στην Ταϊλάνδη, κάτι που ο ίδιος διέψευσε μέσω Twitter.

Την ίδια ώρα, με μήνυμά της στο Instagram, η αδερφή του γράφει: «Είναι πολύ πληγωμένος… Μην ανησυχείτε, όμως, ο Ζέιν θα γίνει καλά σύντομα. Όλο αυτό το στρες προέκυψε από τις φήμες και το μίσος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης