Τη δική του επανάσταση κάνει ο Μέμος Μπεγνής ενάντια στην τηλεόραση και το γενικότερο lifestyle που προωθούν τα κανάλια και τα Media.

«Η τηλεόραση δεν μου αρέσει όπως έχει καταντήσει. Είναι νομίζω στον πάτο, δεν έχει πιο κάτω. Είναι ελάχιστα τα πράγματα που αξίζουν, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η τηλεόραση είναι γεμάτη κιτρινίλα, κουτσομπολιό, “κατίνες” και “κατίνους” και σκουπίδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«(…) Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση και ο Έλληνας δεν το αξίζει καθόλου αυτό. Έχουμε κάνει τον Έλληνα κουτσομπόλη, να κοιτάζει από την κλειδαρότρυπα, να ασχολείται με το τακούνι της μιας και το τι φοράει η άλλη, πράγματα τόσο ανούσια. Και παλιά υπήρχε αυτό, αλλά τώρα έχει παραγίνει».

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως «δεν υπάρχουν πια καλλιτέχνες, οι καλλιτέχνες είναι λίγοι. Τελείωσαν οι εποχές των καλλιτεχνών. Τώρα πια είναι η εποχή που βγαίνουν και φωτογραφίζονται για να είναι στα περιοδικά, για να γίνουν εξώφυλλο και, όπου πηγαίνουν, καλούν φωτογράφο».

Είναι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα πορεία του;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω παράπονο μέχρι τώρα, γιατί έχω κάνει μια πορεία-μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία, αλλά είμαι περήφανος γιατί ποτέ δεν έγλειψα, ούτε φίλησα κατουρημένες ποδιές».

ΠΗΓΗ: Λοιπόν

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης