Χωρίς να προσπαθήσει, έγινε «μήλον της έριδος» ανάμεσα στη Ναταλία Γερμανού και την Ελένη Μενεγάκη. Αλλά η συνέπεια είναι η αρχή μίας καινούργιας φιλίας.

Και ενώ όλοι μιλάνε για τον ψεύτικο κόσμο της showbiz, μια καινούργια φιλία φαίνεται ότι είναι έτοιμη να ανθίσει, αυτή ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Ελεονώρα Μελέτη. Όταν πέρυσι η 42χρονη παρουσιάστρια κάλεσε στο πλατό του «Καφέ με την Ελένη» την Ελεονώρα, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο και επίσημα ένα τέλος στο πρόβλημα για το οποίο όλοι έλεγαν ότι υπήρχε μεταξύ τους και ανακυκλωνόταν συνεχώς από τον Τύπο και τις μεσημεριανές εκπομπές, οι περισσότεροι έσπευσαν να πουν ότι όλα έγιναν για χάρη της τηλεθέασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι όμως, αυτό που συνέβη πριν από λίγες ημέρες έρχεται να διαψεύσει με τον καλύτερο τρόπο όσα ειπώθηκαν. «Η Ελένη ζήτησε από την Ελεονώρα να τα πουν εκτός πλατό, σαν δύο άνθρωποι που έχουν να μοιραστούν πράγματα και μπορούν να χαίρονται η μία την παρέα της άλλης» λέει στο «People» πηγή από το επαγγελματικό τους περιβάλλον, που είναι σε θέση να γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει, και συνεχίζει: «Το σημαντικότερο όλων, όμως, είναι ότι η επιθυμία της Ελένης να συναντηθούν μακριά από τα φώτα ήρθε μετά την άρνηση της Ελεονώρας να εμφανιστεί στην εκπομπή της!». Γιατί, όμως, η Ελεονώρα Μελέτη αρνήθηκε την πρόσκληση της Ελένης Μενεγάκη στο πλατό, ιδίως αυτή τη σεζόν που είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για εκείνη;

ΠΗΓΗ: People

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης