Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Θα κάνουν επενδύσεις μαζί;

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011, 14:42
Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Θα κάνουν επενδύσεις μαζί;
Η Ελένη Μενεγάκη επενδύει τα χρήματά της σε γη και προσοδοφόρες επιχειρήσεις. Στην περιοχή της Καρύστου, τόπο καταγωγής της μητέρας της Ζέτα, έχει ήδη μία πολυκατοικία, μία παραθαλάσσια έκταση και κτήματα. Τώρα σύμφωνα με το περιοδικό CIAO πήγε με τον Ματέο Παντζόπουλο στο Μαρμάρι Ευβοίας για να του δείξει τα ακίνητά της και γιατί όχι να αγοράσουν από κοινού νέα.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, εδώ και έναν περίπου χρόνο, αποφάσισε να επενδύσει στην Άχλα της Άνδρου, στο συγκρότημα καταλυμάτων του αγαπημένου της, και έτσι να ενώσει τα συμφέροντα της με αυτά του συντρόφου της. Βέβαια, πολύ καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως τον τελευταίο μήνα η Ελένη και ο Ματέο ετοιμάζονται να προχωρήσουν την επαγγελματική σχέση τους στο επόμενο επίπεδο.

Μάλιστα, γι’ αυτό το λόγο έχουν αναθέσει σε πολύ μεγάλο μεσιτικό γραφείο περιοχής κοντά στην Αττική να τους βρει έκταση στην περιοχή της Ευβοίας. Το Σαββατοκύριακο στο Μαρμάρι που πέρασαν τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, τους οδήγησε να ψάξουν για νέες επενδύσεις στην περιοχή. Αυτή η ρομαντική απόδραση και το καταπράσινο τοπίο της Ευβοίας τους έκαναν να ερωτευτούν τον τόπο και να επιζητήσουν έκταση, όπου να μπορούν να συνδυάσουν τις επιχειρήσεις με την ξεκούραση.

Μάλιστα, άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον αναφέρουν πως η Ελένη είναι ξετρελαμένη με την ευρύτερη περιοχή της Ευβοίας, αφού έχει συνδυάσει τις όμορφες στιγμές που έζησε εκεί με το ειδυλλιακό τοπίο.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011, 14:42