Την «απιστία» της στον Λάκη Λαζόπουλο ομολόγησε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής. «Σκεφτόμουν: “Να απιστήσω το Λάκη;” Λάκη απίστησα!» είπε η 42χρονη παρουσιάστρια μιλώντας φυσικά για το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» το οποίο δεν παρακολούθησε χθες το βράδυ!

«Λάκη δεν σε είδα χθες, αλλά θα σε δω και σήμερα και την Παρασκευή» απολογήθηκε και εξήγησε στη συνέχεια, τον λόγο που δεν παρακολούθησε την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, που δεν έχανε ποτέ:
«Πήγα θέατρο. Πέρασα τόσο ωραία σε αυτή την παράσταση “Το Μήλο” με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Θανάση Τσαλταμπάση! Το τι γέλιο έριξα (…) Γελούσα εγώ γελούσε κι ο κόσμος. Αλλά οι άλλοι, έπαιρναν και μία ανάσα! Εγώ δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω» δήλωσε η 42χρονη παρουσιάστρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Yupi, η Ελένη συνοδευόταν από τον Μάκη Παντζόπουλο, ο οποίος γνωρίζεται πολλά χρόνια με τη Ναταλία Δραγούμη. Το ζευγάρι εμφανίστηκε απροειδοποίητα στο θέατρο δέκα λεπτά πριν από την έναρξη της παράστασης. Η διάσημη παρουσιάστρια παρακάλεσε τους υπευθύνους να μην καλέσουν φωτογράφους και εκείνοι σεβάστηκαν την επιθυμία της.

Πηγή: yupi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης