Μενεγάκη: «Πέφτουν τούφες τα μαλλιά μου και ανησυχώ»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010, 13:35
Κορίνα Ασλανίδου
Μενεγάκη: «Πέφτουν τούφες τα μαλλιά μου και ανησυχώ»
Πολύ καλύτερα ήταν σήμερα στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Η διάθεσή της ήταν πιο… ανεβασμένη από τις προηγούμενες ημέρες και γελούσε συχνά. Ξεκίνησε όμως την εκπομπή, εκφράζοντας μια ανησυχία της…

«Έχω παρατηρήσει τις τελευταίες ημέρες και ανησυχώ, ότι πέφτουν τούφες τα μαλλιά μου… Χτενίζομαι και πέφτουν. Δυο τρεις μέρες, το έχω τσεκάρει…», είπε προβληματισμένη η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της της πρότειναν να πάρει βιταμίνες.

Χθες, Τσικνοπέμπτη, η Ελένη Μενεγάκη, μετά την εκπομπή, πήγε σινεμά με τον καλό της φίλο και συνεργάτη Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και παρακολούθησε σε ιδιωτική προβολή την ταινία «Στην άκρη του νήματος», με τον Μελ Γκίπσον. Αν και, όπως δήλωσε η Ελένη, θέλησε να πάει σινεμά για να … ξεχαστεί, η ταινία ξεκίνησε με τη δολοφονία της κόρης του πρωταγωνιστή, γεγονός που …τάραξε την παρουσιάστρια και έλεγε συνεχώς στον Θοδωρή «πού με έφερες!».

Μπορεί κατά τη διάρκεια της εκπομπής, όταν είναι on air, να είναι όσο πιο ευδιάθετη γίνεται, όταν όμως κλείνουν οι κάμερες, στα διαλείμματα της εκπομπής, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη είναι σκυθρωπή, αγέλαστη και δεν ανταλλάσσει κουβέντα με τους καλεσμένους της.

Διαβάστε επίσης:

Μοιράζουν την περιουσία τους Μενεγάκη - Λάτσιος
Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010, 12:47

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010, 14:10