Η παρουσιάστρια βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο, έχοντας μαζί της τα τρία της παιδιά, Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια, και φυσικά τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο. Σύμφωνα με ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος, η Ελένη Μενεγάκη περνά το ομορφότερο καλοκαίρι της ζωής της και γι” αυτόν το λόγο θέλει να μοιραστεί πολλές από τις οικογενειακές στιγμές της με τους φανατικούς θαυμαστές της στα social media. Έτσι την περασμένη εβδομάδα δημοσίευσε προσωπικές φωτογραφίες της στο instagram. Σε μία από αυτές την βλέπουμε να κρατά αγκαλιά τον σύντροφό της Μάκη, να ακουμπά τρυφερά το κεφάλι της στο ώμο του και μαζί να ατενίζουν τη θάλασσα.

Το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του περιοδικού YOU δημοσιεύει φωτογραφίες από τα Άχλα που είναι από τις πιο εντυπωσιακές και τρυφερές στιγμές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρωταγωνιστής εδώ είναι ο Βίκτωρας, το αγαπημένο λαμπραντόρ της οικογένειας, που τους συντροφεύει σε κάθε τους βήμα. Ο φωτογραφικός φακός τού YOU πέτυχε τον Μάκη και την Ελένη να κάνουν τα μακροβούτια τους στη θάλασσα παρέα με τον Βίκτωρα. Εκείνος φορώντας μάσκα και αναπνευστήρα βουτάει και παίζει με τον σκύλο, καλώντας τον διαρκώς να τον ακολουθήσει. Εκείνη κολυμπά παράλληλα και τους παρακολουθεί, ζητωκραυγάζει, χαίρεται μαζί τους και παίζει με τον σκύλο…

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης