Αρκετά αγχωμένη δήλωσε πως είναι η Άννας Πρέλεβιτς για τον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος 2010», ο οποίος θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας, στις 23 Αυγούστου.

Η μετάβασή της όμως δεν είναι και τόσο εύκολη, καθώς κάποια προβλήματα στο αεροδρόμιο την έκαναν να χάσει τη πτήση της για τη Νέα Υόρκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι στο Λονδίνο. Μου βρήκαν εισιτήριο από Λονδίνο για Νέα Υόρκη και από εκεί για Λας Βέγκας. Χθες όμως η πτήση μας έφτασε πιο αργά στο αεροδρόμιο, οπότε η πτήση για Νέα Υόρκη είχε φύγει ήδη. Όταν φτάσαμε εδώ ήταν όλα κλειστά και δεν μπορούσε να μας εξυπηρετήσει κανένας». Ευτυχώς που είχα συνεχώς επικοινωνία με την Ελλάδα. Σήμερα μου έκλεισε ο ΑΝΤ1 εισιτήρια για Φιλαδέλφεια και από εκεί για Λας Βέγκας. Αγχώθηκα όταν είδα ότι ακυρώνονται οι πτήσεις. Για τα ρούχα ανησυχώ πιο πολύ. Είχα και το άγχος μη χαθεί η βαλίτσα, αλλά όλα καλά» δήλωσε στο Star.

Το μεγαλύτερό της άγχος, όμως, θα ξεκινήσει, όταν φτάσει στο Λας Βέγκας, καθώς ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός.

«Έχω ξεχωρίσει τις διαγωνιζόμενες από το Μεξικό και τη Ρωσία» σχολίασε. «Οι δυνατές είναι σίγουρα οι Λατίνες. Είναι πολύ προετοιμασμένες. Ετοιμάζονται από μικρές για το διαγωνισμό, είναι όνειρο ζωής για αυτές» πρόσθεσε. Εξήγησε μάλιστα ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ των κοριτσιών πολλές φορές ξεπερνά τα όρια του θεμιτού: «Έχουν γίνει πολλά σκηνικά στο παρελθόν, όπως το να βάζουν δηλητήριο σε φόρεμα για να ξύνεται η άλλη ή να ζαλίζεται. Γι’ αυτό και η καθεμία έχει σωματοφύλακα που πηγαίνει πραγματικά παντού μαζί της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης