Ο Έλληνας Ομάρ Σαρίφ, όπως αποκαλούν τον πρωταγωνιστή που έχει συμμετάσχει σε σπουδαίες χολιγουντιανές υπερπαραγωγές, στον ελεύθερο χρόνο του γράφει στίχους. Ο καλλιτέχνης με την ευαίσθητη ψυχή συνήθιζε να αποτυπώνει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του στο χαρτί, φτιάχνοντας τραγούδια με τη δική του προσωπική σφραγίδα. Κάθε φορά που είχε την πολυτέλεια του χρόνου ο Σπύρος Φωκάς βυθιζόταν στις σκέψεις του και μετέφερε στο χαρτί αυτά που δεν μπορούσε να πει.

Αυτό ήταν το δικό του μυστικό, το οποίο ελάχιστοι άνθρωποι από το περιβάλλον του γνώριζαν, αφού κρατούσε τα έργα του κλεισμένα σε ένα συρτάρι και δεν είχαν μελοποιηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτόν τον μήνα όμως το στιχουργικό του ταλέντο θα γίνει γνωστό, αφού κάποιοι στίχοι του «ντύθηκαν» με τη μουσική του Παύλου Ρηγάτου και τραγουδήθηκαν από τον Στέλιο Γαλανό, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso. Το κομμάτι με τίτλο «Παίξε ένα ζεϊμπέκικο να φύγω» θα «ανεβεί» στο YouTube, αφού έχει ήδη γυριστεί και το βιντεοκλίπ του. Τα γυρίσματα έγιναν στο κτήμα Ποντίδη, στο Δασκαλιό, κοντά στην Κερατέα και φυσικά πρωταγωνιστής είναι ο Σπύρος Φωκάς, ο οποίος χορεύει ένα μοναδικό…

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης