«Δεν μπορώ να μείνω μακριά από την Άνδρο ούτε λεπτό…». Η Ελένη Μενεγάκη το έχει δηλώσει αυτό ουκ ολίγες φορές. Όπου κι αν ταξιδέψει -στην Ευρώπη, στην Αμερική, σε εξωτικά μέρη- με τίποτα δεν αλλάζει τον επίγειο «παράδεισό» της στα Άχλα της Άνδρου. Γι” αυτόν ακριβώς το λόγο η πανέμορφη παρουσιάστρια οργάνωσε την περασμένη Παρασκευή μια μίνι απόδραση στο κυκλαδίτικο νησί μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Αμέσως μετά την εκπομπή της η Ελένη έτρεξε με τον αγαπημένο της στο λιμάνι της Ραφήνας προκειμένου να πάρουν το καράβι για το νησί. Η αλήθεια είναι ότι με το που μπαίνει η ξανθιά παρουσιάστρια στο πλοίο αλλάζει κυριολεκτικά η ψυχολογία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόσωπό της αποβάλλει ως διά μαγείας όλη την ένταση της δουλειάς, ένα πλατύ χαμόγελο εμφανίζεται στα χείλη της και η ίδια είναι πιο ευδιάθετη από ποτέ, πρόσχαρη και χαμογελαστή με όλους.

Είναι δεδομένο ότι αν η Ελένη έχει έναν άντρα στη ζωή της αυτός είναι ο γιος της Άγγελος Λάτσιος. Είναι ο πρωτότοκος της οικογένειας μαζί με τον οποίο η Ελένη έχει περάσει όλα τα προσωπικά της θέματα, καλά ή κακά. Είναι το μεγαλύτερο παιδί, καρπός της αγάπης της με τον Γιάννη Λάτσιο, που καταλαβαίνει τα πάντα και προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες, εσωτερικές και οικογενειακές. Το YΟU σήμερα φέρνει στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικές φωτογραφίες…

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης