Πρώτο θέμα στον Τύπο της Τουρκίας είναι ο χωρισμός της δικής τους, Τούτσε Καζάζ και του… δικού μας, Γιώργου Σεϊταρίδη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ελληνικών και τουρκικών εφημερίδων, το ζευγάρι χώρισε. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή». Το μοντέλο και ηθοποιός, Τούτσε, βαφτίστηκε μάλιστα χριστιανή, προκειμένου να παντρευτεί τον Έλληνα ηθοποιό.

Ο γάμος τους είχε συζητηθεί πολύ, πριν από λίγους μήνες, όμως το ζευγάρι χώρισε. Η Τούτσε μάζεψε τα… μπογαλάκια της και πήγε στην Κωνσταντινούπολη, όπου νοίκιασε σπίτι, ενώ σύμφωνα με φίλες της, έχει ξαναβαφτιστεί μουσουλμάνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τουρκική εφημερίδα «Μιλλιέτ» δημοσιεύει «πιπεράτες» ειδήσεις από τη ζωή και το χωρισμό του διάσημου στη χώρα του μοντέλου:

«Η Τούτσε Καζάζ που παντρεύτηκε με παπά τον Έλληνα σύζυγό της, χωρίζει. Κι ενώ μέχρι τώρα έλεγε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη, το διάσημο μοντέλο ήρθε κρυφά στην Κωνσταντινούπολη και νοίκιασε σπίτι, ξεκινώντας διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου».

Ο έρωτας του ζευγαριού ήταν κεραυνοβόλος και ο γάμος τους έγινε στις 24 Σεπτεμβρίου του 2005, στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, στο Πόρτο Γερμενό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τουρκικά Μέσα αναφέρουν ότι η Τούτσε διατηρεί δεσμό με Γάλλο παραγωγό, που έχει αναλάβει τη νέα ταινία στην οποία συμμετέχει, στην Τουρκία.

Όταν πάντως ρωτούν το Γιώργο Σεϊταρίδη, αποφεύγει να απαντήσει, λέγοντας πως δε συμμετέχει σε αυτό το παιχνίδι και δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε διαψεύδει τις φήμες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης