Η Κατερίνα Βασιλείου, εγγονή της σπουδαίας ηθοποιού Κάκιας Αναλυτή, που μεσουράνησε για πολλές δεκαετίες στο κινηματογραφικό στερέωμα με τον αείμνηστο σύζυγό της επίσης μεγάλο ηθοποιό Κώστα Ρηγόπουλο, άνοιξε μια υπέρκομψη Parfumerie στην καρδιά της Αθήνας στην οδό Αιόλου 102, στο πιο ζωντανό σημείο της πόλης.

Polge, Demachy, Wasser, μερικοί από τους μεγάλους δημιουργούς που κοσμούν το χώρο και που ώθησαν την οικοδέσποινα να δώσει σάρκα και οστά σε μία αρωματική εμμονή ετών, δημιουργώντας ένα «σπίτι» για τους φίλους της παρά ένα εμπορικό σημείο αγορών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο πιο πολλά τα μπουκαλάκια, τόσο πιο καλά και το «Others drink alcohol, we spray it!» το μότο της, πολύ πριν φιγουράρει στον τοίχο του μαγαζιού. Επώνυμα αρώματα, sur mesure δημιουργίες, μυρωδιές τύπου γνωστών εταιρειών, τα «λουλούδια» του κήπου της. 

Εικαστικά αλλά πανταχού παρούσα συν-οικοδέσποινα η ηθοποιός Κάκια Αναλυτή, το πορτραίτο της οποίας γεννήθηκε πίξελ – πίξελ, για να συντροφεύει την εγγονή της, Κατερίνα, στο νέο της εγχείρημα. Η μουσική βασιλεύει από το άνοιγμα ως το κλείσιμο του καταστήματος, αποδεικνύοντας στην πράξη πως η μυρωδιά και η μουσική είναι τα δυο χέρια του δημιουργού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμπιστευθείτε τις επιλογές σας ζωντανά, τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά αλλά με κάθε τρόπο, ένα είναι βέβαιο, πως θα βγείτε διαφορετικοί από την είσοδό σας και θα έχετε αποκτήσει μια νέα, μεγάλη αρωματική παρέα.

Δείτε το σχετικό λίνκ ΕΔΩ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης