Ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες Chef Pâtissier, ο Διονύσης Αλέρτας, γνωστός δημιουργός ευφάνταστων και πρωτότυπων γευστικών εμπειριών, έρχεται μέσω μιας νέας, πρωτοποριακής συνεργασίας, να προσφέρει ακόμα μια gourmet, ιδιαίτερη, γευστική επιλογή, για όσους θέλουν να… απολαύσουν ένα επιδόρπιο… διαφορετικό!

Ο δημοφιλής σεφ διακρίνεται για τις ισορροπημένες ατόφιες γεύσεις που παντρεύουν ιδανικά το κλασικό με το νέο. Η νέα συνεργασία του με την εταιρεία Nobacco φέρνει ως αποτέλεσμα την πρώτη πραγματικά «gourmet» σειρά υγρών αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, με πλούσιες γεύσεις που κάποιος μπορεί να δοκιμάσει μόνο σε ένα εκλεπτυσμένο ζαχαροπλαστείο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τη σειρά υπό την επωνυμία «Mon Dessert by Dionysis Alertas», που… αλλάζει τους κανόνες της απόλαυσης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, η τεχνογνωσία, η υπογραφή του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, η προσεκτική επιλογή του κάθε συστατικού συνδυάζονται με τη δεξιοτεχνία και το μεράκι για τη ζαχαροπλαστική του Διονύση Αλέρτα, και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά γευστικό.

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να βάλει σε δεύτερη μοίρα την αγάπη σας για..γήινα γλυκά τότε αυτό μπορεί να είναι μόνο τα... θεϊκά Mon Dessert.

Οι 4 μοναδικές γεύσεις

Μυηθείτε στον πλούτο των ευφάνταστων γεύσεων, με τις πιο δημοφιλείς συνταγές ζαχαροπλαστικής του κορυφαίου pastry chef, όπως αποτυπώνονται μοναδικά στα τέσσερα, μέχρι τώρα, υγρά αναπλήρωσης της σειράς:

-MonDessert Cheezit, μια λαχταριστή γεύση ενός cheesecake με την μπισκοτένια βάση να δένει με την αφράτη κρέμα από φραγκοστάφυλο και ολοκληρώνεται με ένα σιρόπι βατόμουρου και φράουλας.

-MonDessert Sabayon Chocolat, μία πλούσια μους σοκολάτας που απογειώνεται γευστικά από μία ανάλαφρη crème patisserie.

-Για τους λάτρεις των φρούτων, δημιουργήθηκε το MonDessert MelonPast(e), αφού σε κατακτά με το δροσερό χυμό πεπονιού που συνοδεύεται από φρέσκο αχλάδι, μοσχολέμονο και βερίκοκο. Στο γευστικό προφίλ κυριαρχεί το δροσερό πεπόνι που εναλλάσσεται με το όξινο limeκαι ολοκληρώνεται με τη γλυκάδα του βερίκοκου απογειώνοντας την απόλαυση!

-Η λαχταριστή κρέμα βανίλιας πασπαλισμένη με αυθεντικό φιστίκι Αιγίνης πλαισιώνεται από μαύρη ζάχαρη σβησμένη με μία ιδέα από μπαχαρικά. Όλα αυτά, στο MonDessert CreamNuts, όπου η απόλυτη ισορροπία γεύσεων θα ανταμείψει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης