Για τα παιδικά της χρόνια, τη σχέση της με τους γονείς της, αλλά και τις σχέσεις της με τους άνδρες μίλησε η Κατερίνα Στικούδη στην εκπομπή «Αξίζει να το ζεις» και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Κατερίνα, τη οποία γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία του 2005 στα οποία κέρδισε τον τίτλο της Μις Ελλάς, αποκάλυψε πως έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της, γιατί της έκανε όλες τις χάρες.
Πώς ήταν όμως σαν παιδί; «Είχα φύγει κι εγώ κρυφά από το σπίτι γιατί δεν με άφηναν να πάω στον χορό του σχολείου μου. Ήμουν Γ’ Γυμνασίου τότε. Και με τσάκωσαν. Ενώ είχα βάλει μαξιλάρια κάτω από το πάπλωμα, είχα ξεχάσει το φως του χολ ανοιχτό. Η μανούλα μου ήρθε να μου δώσει φιλάκι και είδε τα μαξιλάρια. Με περίμενε. Όταν γύρισα μου είπε “χαίρομαι που είσαι καλά, θα τα πούμε αύριο”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, αναφορικά με τις ερωτικές της σχέσεις, η sexy παρουσιάστρια είπε: «Θέλω τον άνδρα κυνηγό, να με προσεγγίσει, χωρίς αυτό να είναι ένα σφηνάκι ή το τηλέφωνό του σε ένα χαρτί. Θέλω να έχει αυτοπεποίθηση, να νιώσω ότι είναι άντρας, αλλά όχι μάγκικα, έξυπνα».

Διαβάστε επίσης: Τα μυστικά ομορφιάς της Κατερίνας Στικούδη
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης