Ο άνθρωπος που έχει ταυτιστεί όσο κανένας στη σκέψη του κοινού με τον Θεσσαλονικιό τύπο που βλέπει τη ζωή «χαλαρά», ο Δημήτρης Σταρόβας, ήταν φιλοξενούμενος του Πέτρου Κωστόπουλου στο «Βράδυ».
Ο ίδιος μιλά για τον φίλο του, Νίκο Παπάζογλου, τον ρόλο του Σαλονικιού στο πλάι του Λάκη Λαζόπουλου, την κόρη του, την κατάθλιψη, αλλά και τις κατακτήσεις που του έχουν φέρει τα περιττά κιλά.

«Ο Σαλονικιός του Λαζόπουλου ήταν στην υπερβολή του, δεν μοιάζω τόσο. Στο μόνο (που μοιάζω) είναι ότι δεν θα χαλάλιζα τον προσωπικό μου χαβαλέ για καμία δουλειά, είμαι κατά του πρωταθλητισμού και δη στην τέχνη» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον φίλο του, Νίκο Παπάζογλου, ο οποίος έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο, δήλωσε: «Στεναχωρήθηκα για τον Παπάζογλου, τόσο που δεν πήγαινα να τον δω, δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Άσε που στο τέλος δεν δεχόταν κανέναν. Κάπνιζε, άκουγε αμανέδες και πήγε έτσι» κι επανέλαβε πως το μόνο αντίδοτο απέναντι στην κατάθλιψη είναι οι φίλοι, όπως ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Παρ’ όλα αυτά, το χιούμορ του ήταν αμείωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης και, σατιρίζοντας ο ίδιος τα περιττά του κιλά αλλά και το γεγονός ότι μεγαλώνει, είπε: «Ήμουν νέος αδύνατος και όμορφος και… εντάξει, νορμάλ πράγματα (όσον αφορά στις κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο), και μόλις πάχυνα, απέκτησα κόρη και τα λοιπά, δεν ξέρω τι έγινε!», ενώ συμπλήρωσε: «Μέχρις ένα σημείο μου άρεσε, τώρα με την κόρη μου το σκέφτομαι να μου φέρει κανένα πενηντάρη, δεν θα ξέρω τι να κάνω!».

Και η σάτιρα συνεχίστηκε από τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος και ανέφερε ένα περιστατικό με ζυγαριά φαρμακείου στην Αγγλία: «Είχαμε πάει να παίξουμε με Μαχαιρίτσα στο Λονδίνο και στο Μπέρμιγχαμ και περπατούσα στην Όξφορντ Στριτ, μπήκα να ψωνίσω σε ένα φαρμακείο, ανεβαίνω πάνω στη ζυγαριά και βγαίνει ένα χαρτάκι που έλεγε: ”Παρακαλώ ένας- ένας”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, αποκάλυψε πως του αρέσουν οι γυναίκες με ατέλειες και κυτταρίτιδα και πως «πιο πολύ μετράει η προσωπικότητα», ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος του υπενθύμισε παλαιότερη δήλωσή του, ότι, για να τα βρει με κάποιον άνθρωπο, θα πρέπει να κάνει σχέση με άνδρα!

Πηγή: yupi.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης