Η stripper με τα πολλά τατουάζ μπορεί να έχει ξεκινήσει δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Shane Modica, για την κηδεμονία του 5χρονου γιου τους, Avery, όμως αυτό δεν την εμποδίζει από το να τον διεκδικήσει ξανά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Shane, η Michelle, η «πέτρα του σκανδάλου» στο γάμο της Sandra Bullock με τον Jesse James, θέλει να καταστρέψει και τον γάμο του πρώην της με τη νέα του σύζυγο, τη Lauren.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κύριος Modica ανέφερε: «Η Michelle μου ζήτησε να αφήσω τη σύζυγό μου και να μετακομίσω με τον Avery σπίτι της, να ζήσουμε όλοι μαζί σαν οικογένεια. Ζει με αυταπάτες αυτή η γυναίκα. Μου είπε πως θέλει να γίνει η κλασσική γυναίκα που θα με περιμένει στο σπίτι και θα φροντίζει τα παιδιά. Μου είπε επίσης ότι τώρα βγάζει πολλά λεφτά και μπορεί να μας συντηρήσει εκείνη. Όλη αυτή η απότομη φήμη που απέκτησε, την έχει χτυπήσει στο κεφάλι. Οδηγεί Maserati και πρόσφατα αγόρασε στον γιο μας ένα ζευγάρι παπούτσια, μια παιχνιδομηχανή και ένα κρεβάτι. Νομίζει πως θα μπορέσει να ζήσει μια πλούσια ζωή και να βγάλει άπειρα χρήματα, αλλά εμένα δεν με απασχολεί καθόλου όλο αυτό. Είμαι παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα και έχουμε αποκτήσει έναν καταπληκτικό γιο».

Ο Shane με τα λόγια του εξάλειψε οποιαδήποτε πιθανότητα να επιστρέψει στη sexy Michelle.

Άραγε, η ίδια θα επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:
Η «άτακτη» Michelle McGee
Σάββατο, 10 Απριλίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης