Ο πιο περιζήτητος εργένης του Hollywood έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό μιλώντας για όλους και για όλα.

Ήρεμος και με ευχάριστη διάθεση ο George Clooney μιλά για την τελευταία του ταινία «Up in the Air», για τα Oscar την φιλία  και τον έρωτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι περήφανος που θεωρούμαι η πιο πολιτικοποιημένη διασημότητα του πλανήτη. Τις τελευταίες μέρες που έτρεχα για τον τηλεμαραθώνιο στην Αϊτή είχα χάσει τον ύπνο μου. Όταν στο τέλος , το “HopeforHaiti” είχε συμμετοχή 140 σχεδόν διασημοτήτων, ένιωσα ανακουφισμένος. Είναι σαν να φωνάζεις τους φίλους σου για βοήθεια κι εκείνοι τρέχουν όλοι για συμπαράσταση. Δεν υπάρχει πιο αισιόδοξο και ανθρώπινο συναίσθημα από αυτό».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου πως κατάφερε να ερμηνεύσει τον δύσκολο χαρακτήρα, του Ryan Bingham στο «Up in the Air» απάντησε γελώντας: «Ούτε κι εγώ μπορώ να καταλάβω πώς το κατάφερα. Γι’ αυτό μου αξίζει και το Oscar».

Η φιλία για τον γοητευτικό εργένη του Hollywood είναι το πιο σημαντικό. «Οι φίλοι μου είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μου. Μεγαλώνοντας, ανακαλύπτω πως ένα συγκεκριμένο γκρουπ φίλων, τους οποίους έχω εδώ και είκοσι χρόνια, παραμένουν στενά δεμένοι μαζί μου. Παρά τις ασχολίες μας, τώρα είμαστε πιο δεμένοι και αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο. Στη φιλία λοιπόν δίνω τη μεγαλύτερη προτεραιότητα», τονίζει ο George και δε διστάζει να πει ότι η φιλία για τον ίδιο είναι σημαντικότερη από τον έρωτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγώ νιώθω πολύ ερωτευμένος με τους φίλους μου, παρά με τις σχέσεις μου. Θα έκανα τα πάντα γι’ αυτούς. Πιστεύω ότι η παντοτινή αγάπη σε μια ερωτική σχέση είναι ένα άπιαστο όνειρο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης