Ένα συγκινητικό μήνυμα ανέβασε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, η Βασιλική Μιλλούση, με αφορμή τον άθλο του Λευτέρη Πετρούνια στην Ντόχα.

Ως γνωστόν ο «άρχοντας των κρίκων» στον τελικό του συγκεκριμένου αγωνίσματος στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυμναστικής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με βαθμολογία 15.500 και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από αυτήν την επιτυχία του η σπουδαία αθλήτρια και σύζυγος του Πετρούνια δήλωσε υπερήφανη για την πρόκριση του άλλου της μισού, τονίζοντας ότι «…κλαίω ακόμα από χαρά και υπερηφάνεια!».

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Κλαίω ακόμα, ανεβάζω αυτό γιατί ο κόσμος το είχε σίγουρο….λίγοι όμως γνώριζαν τι έπρεπε να καταφέρεις για να πάρεις αυτή την πολυπόθητη πρόκριση σήμερα και αυτοί οι λίγοι μαζί με όλο τον κόσμο κλαίνε ακόμα από χαρά και υπερηφάνεια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπράβο γιατί κατάφερες αυτό που μόνο εσύ θα μπορούσες, μόνο η δική σου ψυχή θα έκανε το καλύτερο πρόγραμμα την πιο δύσκολη στιγμή, μπράβο γιατί ακόμα και όταν όλα γύρω σου έδειχναν ότι δεν θα τα καταφέρεις εσύ δούλευες πιο σκληρά και το πίστευες!

Μπράβο για όλα αυτά και για όλα τα υπόλοιπα !Υπερήφανη μέχρι τον ουρανό!

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα! Τα καταφέρατε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης