Σε πρόσφατη συνέντευξη της Μιμής Ντενίση, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στην ανατροφή που δίνει στην κόρη της.

«Ευτυχώς διαπίστωσα ότι μέσα από τα βιβλία τους ότι μιλάνε για το σεξ στα παιδιά στο σχολείο, κάτι που δεν γινόταν στις προηγούμενες γενιές. Εγώ τα λέω όλα με τη Μαριτίνα, όπως κι εκείνη, οπότε έχουμε μιλήσει και για το σεξ και για την αντισύλληψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, συζητώντας μαζί της διαπίστωσα ότι τα ήξερε όλα, αλλά και πάλι είναι διαφορετικό να το ακούει στο σχολείο και άλλο να κουβεντιάζει αυτί το θέμα με τη μητέρα της και να καταλαβαίνει ότι δεν είναι κάτι κρυφό, γιατί δεν είναι κάτι κακό. Εγώ είμαι της άποψης ότι στο σπίτι πρέπει να λέγονται τα πάντα.

Προσπαθώ να της περάσω το μήνυμα ότι πρέπει να αγαπάμε τους συνανθρώπους μας, να σεβόμαστε τη ζωή των άλλων, ακόμα και για ζητήματα που είναι δύσκολα για ένα παιδί. Της μαθαίνω, για παράδειγμα, ότι δεν πρέπει να κοροϊδεύει κάποιον που είναι γκέι, γιατί δεν θέλω να φτάσει στα δεκαοχτώ για να αποδέχεται τους συνανθρώπους της, αλλά να καταλαβαίνει από τώρα ότι όλοι έχουμε τις ιδιαιτερότητές μας.

Θέλω να της δείξω από τώρα που είναι μικρή ότι δεν πρέπει να είμαστε ρατσιστές με τους ανθρώπους, ούτε να αντιμετωπίζουμε διαφορετικά αν είμαι άσπρος μαύρος ή κίτρινος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: Ok!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης