Μίνι συναυλία των Eagles of Death Metal στο Παρίσι

Μίνι συναυλία των Eagles of Death Metal στο Παρίσι
Δύο μέλη των Eagles of Death Metal, μεταξύ των οποίων ο φανερά συγκινημένος τραγουδιστής Τζέσι Χιούζ, αυτοσχεδίασαν μια μίνι συναυλία-έκπληξη μερικών λεπτών σήμερα στο Παρίσι στο πλαίσιο των τελετών για τη δεύτερη επέτειο των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου 2015.

Το καλιφορνέζικο ροκ συγκρότημα, το οποίο βρισκόταν στη σκηνή της αίθουσας Μπατακλάν το βράδυ των επιθέσεων, ερμήνευσε δύο τραγούδια: το «Save a Prayer», το τελευταίο κομμάτι που είχαν παίξει ολόκληρο δύο χρόνια νωρίτερα πριν αρχίσει η επίθεση, και στη συνέχεια το «I Love You All The Time».

Φανερά συγκινημένος κάτω από τα γυαλιά του με τους πράσινους φακούς, ο Τζέσι Χιούζ μοίρασε στη συνέχεια λευκά τριαντάφυλλα στους συγγενείς θυμάτων μπροστά από το δημαρχείο του 11ου διαμερίσματος, όπου στήθηκε αυτή η αυτοσχέδια συναυλία μετά τη συγκέντρωση που οργανώθηκε από την ένωση Life Of Paris.

Πριν από έναν χρόνο, με την ευκαιρία της επαναλειτουργίας του Μπατακλάν, η διεύθυνση της αίθουσας είχε κάνει γνωστό ότι ο τραγουδιστής των EODM δεν ήταν πλέον ευπρόσδεκτος έπειτα από αμφιλεγόμενες δηλώσεις του.

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017, 21:41