Ανάσταση στο «νησί των ανέμων», παρέα με τον αγαπημένο της πλοίαρχο Γιάννη Κοντούλη, έκανε η «βασίλισσα του χαλιού» Δέσποινα Μοιραράκη. Οι δύο ερωτευμένοι γιόρτασαν το Πάσχα στο κοσμοπολίτικο νησί, όπου χαλάρωσαν μαζί με τους δύο γιους της αλλά και λίγους καλούς φίλους τους.

Αύριο αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα, αφού έχουν να οργανώσουν τη μεγάλη βραδιά του γάμου τους. Οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία, καθώς απομένει ένας μήνας και κάτι για να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζεύγος θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι την 1η Ιουνίου, ενώ η δεξίωση θα δοθεί δύο ημέρες αργότερα στο «Ekali Club» για περίπου 1.000 φίλους τους.

«Ο γάμος θα γίνει με το τελετουργικό του Ναυτικού σε στενό οικογενειακό κύκλο. Συνάδελφοι του Γιάννη ντυμένοι με τις επίσημες στολές θα υψώσουν τα σπαθιά, σχηματίζοντας αψίδα, κάτω από την οποία θα περάσουμε μετά το τέλος του μυστηρίου» εξομολογείται η Δέσποινα Μοιραράκη στην εφημερίδα «Espresso» και συγκινημένη επισημαίνει πως νιώθει ότι αυτός είναι ο πρώτος γάμος της, γιατί, όταν παντρεύτηκε τον πατέρα των παιδιών της, ήταν πολύ μικρή και δεν είχε φορέσει νυφικό: «Αυτήν τη φορά όμως, θέλω να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και να ζήσω αυτήν τη βραδιά όπως την έχει ονειρευτεί κάθε γυναίκα. Θα φορέσω νυφικό των MiRo και δεν σας κρύβω πως στις πρόβες συγκινούμαι. Τα άλλα θα τα δείτε».

Διαβάστε επίσης: Αρχές Ιουνίου ο γάμος της Μοιραράκη
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης