Έπεσε μετά από τρεις μήνες η αυλαία του GNTM 2, με τον τελικό του, ο οποίος προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης να επιφυλάσσει μία ανατροπή, καθώς ανέδειξε όχι μία, αλλά δύο νικήτριες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τη Βίκυ Καγιά στο κλείσιμο του τελικού, οι Κάτια Ταραμπάνκο και Άννα Μαρία Ηλιάδου ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Οι τρεις φιναλίστ πέρασαν από τρεις διαφορετικές δοκιμασίες στον μεγάλο τελικό, στις οποίες φωτογράφος ήταν ο Δημήτρης Σκουλός, και βαθμολογήθηκαν για αυτές.

Στην πρώτη δοκιμασία τα τρία κορίτσια κλήθηκαν να αναδείξουν σε φωτογράφιση στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα πανάκριβα κοσμήματα, ενώ φορούσαν μόνο ένα λευκό μπουρνούζι. Τα κορίτσια έπρεπε να έχουν το ύφος ντίβας και να ποζάρουν, ενώ τους έβαφαν τα νύχια και τις χτένιζαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη δεύτερη δοκιμασία οι τρεις φιναλίστ πόζαραν με υπέροχα, αστραφτερά φορέματα σε ένα μεγάλο, γκλαμουράτο πάρτι ως τα απόλυτα “party girls”.

Στο πλάνο του πάρτι ήταν, μάλιστα, και η Έλενα μαζί με την Ζενεβιέβ, οι οποίες κάθονταν σε ένα τραπέζι. Τα κορίτσια το διασκέδασαν πραγματικά και ήταν καταπληκτικές.

Η τρίτη και τελευταία δοκιμασία ήταν η πιο έντονη και η πιο συγκινητική, αφού τα κορίτσια συνάντησαν τους συντρόφους τους και έπαθαν σοκ, καθώς είχαν να τους δουν πολλούς μήνες και δεν περίμεναν μια τέτοια έκπληξη. Τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν με τα αγόρια τους κάτω από την βροχή και έζησαν μια πολύ συναισθηματική εμπειρία, γεμάτη έρωτα και πάθος.

Μετά την βαθμολογία των κριτών η Κάτια συγκέντρωσε 112 βαθμούς, η Κέισι 108 βαθμούς και η Άννα-Μαρία 112 βαθμούς.

Μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού του οποίου η συμμετοχή ήταν τεράστια το σύστημα έπεσε και αυτό έφερε την απόλυτη ανατροπή!

Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε η Βίκυ Καγια, αυτός ήταν ο λόγος που υπήρξε ισοψηφία κι έτσι οι νικήτριες ήταν δύο.

Το έπαθλο που θα μοιραστούν η Κάτια και η Άννα Μαρία, εκτός από το ποσό των 50.000 ευρώ, περιλαμβάνει ένα συμβόλαιο με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream και ένα εξώφυλλο και editorial στο περιοδικό μόδας Madame Figaro.

Video από τον τελικό:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Το video με την πρόταση γάμου που έγινε στην Κάτια Ταραμπάνκο στον τελικό του GNTM 2,

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019, 23:58

Τελικός GNTM 2: Ξέσπασε σε λυγμούς η Άννα Μαρία όταν είδε τον σύντροφό της,

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019, 00:42

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης