Το «Ελλάδος Εικόνες», το αγαπημένο σε όλους μουσικό μεζεδοπωλείο, επέστρεψε ανανεωμένο και μετακομίσε για δεύτερη σεζόν δίπλα στη θάλασσα και πάνω στο κύμα, στο La Cabana στην ακτή Αλίμου.

Το παραδοσιακό στυλ του «Ελλάδος Εικόνες» αλλά και ο κομψά διακοσμημένος χώρος του σου δίνει την εντύπωση πως βρίσκεσαι σε νησί! Λιτό ντεκόρ με το λευκό να πρωταγωνιστεί, σε μια αντίθεση με το μπλε της θάλασσας, με υπέροχη θέα σε νησιώτικο φόντο, όπως αρμόζει σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ανανεωμένη κουζίνα, γευστικές εκπλήξεις και ξεχωριστούς συνδυασμούς γεύσεων εμπνευσμένους από την πλούσια ελληνική παράδοση, άρωμα Μεσογείου αλλά με μια σύγχρονη πινελιά, με αγνά ντόπια υλικά από Έλληνες παραγωγούς από όλες τις γωνιές της Ελλάδας κερδίζουν τις εντυπώσεις και δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Κρέατα και θαλασσινά, ριζότο και σαλάτες συνυπάρχουν αρμονικά υπό τις οδηγίες της Γιαγιάς Μαρίας που επιμελείται όλα τα πιάτα αποκλειστικά με δικές της συνταγές! Ούζο και κρασί, τσίπουρο και ρακί συνοδεύουν το απαραίτητο τσιμπολόγημα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε Πέμπτη τα “Τραγούδια για φίλημα” που αγαπήθηκαν όσο τίποτα άλλο συναντούν τη μουσικοθεατρική παράσταση CINE του Παντελή Καναράκη με ζωντανή μουσική και τραγούδια που όλοι τραγουδήσαμε και που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι τους σε όλες τις γενιές. Κάθε Πέμπτη στο «Ελλάδος Εικόνες», ο Παντελής Καναράκης με το αστείρευτο χιούμορ του, η Σοφία Βογιατζάκη με τον μοναδικό της μπρίο και ολόκληρη η παρέα τους, διακωμωδούν με το δικό τους ανατρεπτικό και συγκλονιστικό τρόπο ταινίες από τον ελληνικό κινηματογράφο. Μπροστά από τα μάτια μας περνάνε ο Αυλωνίτης, η Μερκούρη, η Μαρινέλλα, η Καραγιάννη, ο Βουτσάς, ο Σειληνός, οι αδερφές Μπρόγιερ και πολλοί άλλοι αγαπημένοι πρωταγωνιστές της χρυσής δεκαετίας του ελληνικού κινηματογράφου.

Σκηνές από ταινίες, αγαπημένα του τότε τραγούδια, αέρας από μιούζικαλ του Δαλιανίδη, ατάκες του Σακελάριου, και μια Αθήνα του ’50 αφού βλέπουμε όλη την ταινία του Κακογιάννη, τη θρυλική Στέλλα, με μια ανορθόδοξη ανατρεπτική και σατυρική ματιά. Κάθε Πέμπτη στο «Ελλάδος Εικόνες» ζούμε το ελληνικό σινεμά του ’60. Γελάμε, τραγουδάμε, χορεύουμε. Στην Ελλάδα του σήμερα ζούμε την Ελλάδα του χθες και ελπίζουμε για την Ελλάδα του αύριο.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο live Ελληνικές μουσικές βραδιές με κέφι και χορό μέχρι το πρωί.
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Κυριακή με ατμοσφαιρική μουσική όλη την ημέρα.

Για μεσημέρι και βράδυ με εξαιρετική ποιότητα φαγητού και συντροφιά το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας στα πόδια μας.
Καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι ως αργά το βράδυ.
Μενού από 15 €

«Ελλάδος Εικόνες» – La Cabana
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή Αλίμου
Τηλ.: 2109824620, 6936657025
www.ellados-eikones.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης