Τι κι αν πλέον τους χωρίζουν 500 χιλιόμετρα; Τι κι αν κάνουν μέρες να αγκαλιάσουν ο ένας τον άλλον; Αυτό που έχει σημασία είναι πως η Έλλη Κόκκινου και ο Γιώργος Μπόγρης εκμηδενίζουν την απόσταση Αθήνα-Θεσσαλονίκη για να κρατήσουν τη φλόγα του έρωτά τους ζωντανή.

Τρανή απόδειξη το πρόσφατο, μυστικό ταξίδι της εκρηκτικής τραγουδίστριας στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να δει από κοντά τον αγαπημένο της, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του οποίου στον ΠΑΟΚ τον κρατούν αυτό τον χειμώνα μακριά της. Η Έλλη κατάφερε να ξεκλέψει λίγες στιγμές από το φορτωμένο της πρόγραμμα στην πρωτεύουσα για να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και να εμψυχώσει τον Γιώργο στον αγώνα μπάσκετ. Έτσι, λοιπόν, η αγαπημένη τραγουδίστρια πήγε από νωρίς στο Paok Sports Arena μαζί με την καλή της φίλη Δέσποινα Καμπούρη, τον σύντροφο της Βαγγέλη Ταρασιάδη και τον τραγουδιστή και φίλο της Γιώργο Αξά. Καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα η Έλλη δεν έπαιρνε τα μάτια της από το σύντροφό της, ενώ όταν ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη, όλη η παρέα ξεκίνησε χαρούμενη τους πανηγυρισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα περιοδικά ΟΚ και YOU με την Έλλη Κοκκίνου στο γήπεδο, με ένα κλικ στο govastileto.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης