Μόνικα Μπελούτσι: Η ομοφυλοφιλία, οι έρωτες, οι σχέσεις…

Μόνικα Μπελούτσι: Η ομοφυλοφιλία, οι έρωτες, οι σχέσεις…
Η μία και μοναδική Μόνικα Μπελούτσι έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «Corriere della Sera», αφήνοντας τους πάντες άφωνους με τις δηλώσεις της περί ομοφυλοφιλίας.
«Μου αρέσουν οι Ιταλίδες. Όχι, δεν ένιωσα ερωτική έλξη για κάποια γυναίκα, παρά μόνο για παιχνίδι. Αν ήμουν ομοφυλόφιλη, όμως, η ζωή μου θα ήταν πιο απλή».

Όταν ρωτήθηκε για το σεξ στη ζωή της, απάντησε: «Όταν ήμουν νεότερη ένιωθα περισσότερο το σώμα μου. Ήμουν άγρια. Τώρα ξέρω ότι το σεξ μπορεί να είναι υπέροχο με έναν άνθρωπο που δεν αγαπάς, ενώ μπορεί να είναι λιγότερο καλό με κάποιον που αγαπάς πραγματικά».

Πολλοί άντρες -αν όχι όλοι- την πόθησαν, αλλά όπως λέει: «όχι να με προστατεύουν, αλλά να με έχουν δική τους. Έχω πληρώσει πολύ ακριβά για την ανεξαρτησία μου».

«Είμαι μόνη μου. Για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχω έναν άνδρα στο πλευρό μου. Και τα καταφέρνω. Δουλεύω με τον εαυτό μου. Δοκίμασα τον υπνωτισμό, επανήλθαν μνήμες από την παιδική μου ηλικία που τις είχα αποσύρει. Αποφάσισα να σηκωθώ όρθια και να ρισκάρω. Έτσι νιώθω ότι πρέπει να γίνει. Δεν φοβάμαι» είπε αποφασιστικά η εκρηκτική πλην αμφιλεγόμενη ηθοποιός, πρωταγωνίστρια πολλών κινηματογραφικών ταινιών.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014, 11:37