Μοντέλο της Victoria's Secret κατηγορεί την Karlie Kloss για υποκρισία

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019, 04:51
Μοντέλο της Victoria's Secret κατηγορεί την Karlie Kloss για υποκρισία

Η Karlie Kloss πριν από λίγες ημέρες δήλωσε σε συνέντευξή της ότι σταμάτησε τη συνεργασία της με τη Victoria's Secret επειδή δεν ταιριάζει με τη φεμινιστική ιδεολογία της, ενώ άλλο ένα μοντέλο του διάσημου brand μίλησε για το θέμα.

Η Cynthia Kircher έκανε δηλώσεις στο TMZ με σκοπό να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Νομίζω ότι είναι οκ για την Karlie να λέει ό,τι θέλει» είπε. «Δεν είμαι ενάντια στην Karlie. Είμαι ενάντια στο να δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει. Νιώθω ότι αυτό τη βοήθησε να ξεκινήσει την καριέρα της, καταλαβαίνετε τι εννοώ; Η Karlie έχει τώρα τη δυνατότητα να έχει φωνή, λόγω της Victoria's Secret, οπότε αν όλα τα υπόλοιπα κορίτσια δεν πάρουν τον ίδιο δρόμο, δεν θα έχουν ποτέ φωνή. Ο στόχος είναι να χρησιμοποιείς την επιτυχία σου για κάνεις τη διαφορά, αλλιώς ποιο είναι το νόημα του να κάνεις επιτυχία;» πρόσθεσε.

«Χρειάζεται να έχεις μια πλατφόρμα, κι αν δεν έχεις μια πλατφόρμα, κανείς δεν θα σε ακούσει. Νομίζω ότι το να είσαι φεμινίστρια δεν έχει να κάνει με αυτό που σκέφτεται η Karlie. Έχει να κάνει με το να έχεις τον έλεγχο του σώματός σου και με το να κάνεις αυτό που θες» επεσήμανε.

Η Kircher επίσης ισχυρίστηκε ότι σκέφτεται ότι η Kloss, η οποία έχει παντρευτεί τον Josh Kushner - αδελφό του συζύγου της Ivanka Trump - θέλει να ανταλλάξει την καριέρα στο modeling με το να γίνει πρώτη κυρία. «Είναι πιθανόν να το βλέπει αυτό ως μια πραγματικότητα» σημείωσε.

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019, 04:51