Τα χαρτιά της άνοιξε η Κατερίνα Γκαγκάκη και μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και τα νούμερα τηλεθέασης στο «TV Έθνος».

Αρχικά αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του ANT1 «10 με 1 μαζί» και τόνισε πως οι φήμες για ξανθιά ένεση στην εκπομπή δεν ισχύουν: «Όλα αυτά που ακούγονται δεν ισχύουν… Δεν ισχύουν με την έννοια ότι θα μπει ένα νέο πρόσωπο, πρωταγωνιστικό στην παρουσίαση. Τώρα το αν κάποια φρέσκα πρόσωπα δοκιμάζονται σε κάποιες ενότητες, όπως έγινε με την Άννα Πρέλεβιτς, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να αναφερθεί και στην Ελένη Μενεγάκη και τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης»: «Δεν ξέρω αν μπορούμε να βασιστούμε μόνο στις φετινές της επιδόσεις και να κρίνουμε… Νομίζω πως, για να βγάλουμε συμπεράσματα, θα πρέπει να δούμε πώς θα πάει και την επόμενη χρονιά».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μάς εξέπληξε, βεβαίως, όταν είπε πως της αρέσει η πρωινή εκπομπή του MEGA «Πρωινό mou» και το τεκμηρίωσε λέγοντας: «Πρόκειται για μια πολύ καλή εκπομπή, για μια πολύ καλή παραγωγή. Εμένα μου αρέσουν πολύ… Δεν πάει να πει ότι επειδή δουλεύω σε ένα άλλο κανάλι, κάποια πράγματα δεν πρέπει να μου αρέσουν εξ ορισμού».

Όσο για τον Γιώργο Παπαδάκη; «Δεν τίθεται κανένα θέμα. Το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2011 και είναι πολύ νωρίς για να έχουν γίνει συζητήσεις και να έχουν παρθεί αποφάσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, έδωσε και την είδηση, μια και αποκάλυψε: «Το όνομα της Ευγενίας Μανωλίδου είναι στη λίστα με τα ονόματα για την αντικατάσταση του Γιώργου Λεβέντη» δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Διαβάστε επίσης: Η Γκαγκάκη απαντά για τους Καραμεροχαριτάτους
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης