Ο διεθνούς φήμης τερματοφύλακας Αντώνης Νικοπολίδης, καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, μίλησε για τα νέα δεδομένα της ζωής του και της καριέρας του, και δεν παρέλειψε να αποκαλύψει το πιο εξωφρενικό αντικείμενο που του έχουν πετάξει στο γήπεδο.

Ο γοητευτικός τερματοφύλακας παραδέχθηκε ότι η περσινή σεζόν και κυρίως το τελευταίο εξάμηνο ήταν πολύ δύσκολα για αυτόν, «ήταν ένα τραγικό εξάμηνο» είπε. Όμως, «τελικά δικαιώθηκα για την επιλογή μου (να αποχωρήσω έναν χρόνο αργότερα)». «Το σημαντικό είναι», συμπλήρωσε, «ότι φεύγοντας ο Ολυμπιακός έχει βρει το δρόμο του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παραδέχθηκε ότι ίσως θα έπρεπε τελικά να έχει αποχωρήσει νωρίτερα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα: «Νομίζω ότι το παρατράβηξα πάρα πολύ. Η πρώτη μου σκέψη να σταματήσω ήταν το καλοκαίρι του 2008, μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το είχα συζητήσει με τη γυναίκα μου, τη Βάσω, και μου είπε να κάνω “ό,τι αντέχει η καρδιά σου”. Ο κ. Κόκκαλης μου ζήτησε να συνεχίσω κι έτσι…».

Αποκάλυψε πως ο χειρότερος αγώνας της καριέρας του ήταν το «Ελλάς- Τουρκία: 1-4», ενώ «ο επόμενος μήνας ήταν μαρτυρικός», είπε, «δεν μπορούσα να κοιμηθώ ένα μήνα».

Όταν ρωτήθηκε αν έχει «φάει» κέρματα και μπουκάλια στο γήπεδο, είπε: «Έχω φάει τα πάντα στο γήπεδο, ακόμα και νωπό κοτόπουλο!», όσο για τις βωμολοχίες που είχαν ακουστεί κάποτε για τη σύζυγό του δήλωσε: «Θες να με βρίσεις; Βρίσε εμένα, άσε την οικογένεια μου. Αυτό το βρίσιμο μέχρι αηδίας καταντά ενοχλητικό, όλα πρέπει να έχουν ένα όριο». Από την άλλη, παραδέχθηκε πως όταν δεν άκουγε τις γνωστές βωμολοχίες, ανησυχούσε: «Έφτασα κάποια στιγμή στο σημείο, όταν δεν με έβριζαν να έχω παραισθήσεις, να λέω γιατί δεν με βρίζουν;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, τόνισε πως η επιλογή του το 2005 να πάει στον Ολυμπιακό ήταν ένας τρόπος εκδίκησης προς τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς είχε βάλει τον τερματοφύλακα στον πάγκο για έξι μήνες!
Τέλος, αποκάλυψε πως τώρα που έληξε η ποδοσφαιρική του καριέρα, θέλει να συνεχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, αλλά αυτή την φορά από την θέση του προπονητή.

Διαβάστε επίσης: «Η γυναίκα μου με βάζει στη θέση μου»
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης