Μπουράκ Χακί: Πώς αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα και να παίξει θέατρο;

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017, 07:13
Μπουράκ Χακί: Πώς αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα και να παίξει θέατρο;
Ο Μπουράκ Χακί σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Λοιπόν» μίλησε για την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα για να παίξει στο θέατρο.

Πώς αποφάσισες να έρθεις στην Ελλάδα και να συνεργαστείς στο θέατρο με Έλληνες ηθοποιούς;

Είμαι 17 χρόνια ηθοποιός. Σε όλη μου τη ζωή παίζω πρωταγωνιστικούς ρόλους και πάντα προσπαθούσα περισσότερο, αύξανα το μήκος της δυσκολίας μου για να ξεπεράσω τον εαυτό μου. Σίγουρα αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει στην καριέρα μου.

Γιατί;

Το να συμμετάσχω στο θέατρο, γιατί είναι πολύ δύσκολο και θεωρώ τον εαυτό μου τρελό που κατάφερα αυτό το εγχείρημα, το να έρθω και να συμμετάσχω σε μια παράσταση που είναι σε άλλη γλώσσα, πόσω μάλλον και κωμωδία, που είναι και πάρα πολύ γρήγορη. Έπρεπε να δουλέψω πολύ περισσότερο, πέντε φορές παραπάνω από αυτό που δουλεύει ο καθένας μέσος ηθοποιός. Έτσι, βρίσκομαι στο θέατρο «Σταθμός», στην παράσταση «Ο κύκλος», σε απόδοση κειμένου και σκηνοθεσία του Γιάννη Αϊβάζη.

Πόσο χρονικό διάστημα θα μείνεις στην Ελλάδα;


Ήρθα τον Ιανουάριο και σίγουρα θα είμαι εδώ μέχρι τα μέσα Απριλίου, μετά το θέατρο θα πάρει ένα μικρό διάλειμμα και θα δούμε. Αν ο Γιάννης Αϊβάζης αποφασίσει ότι θα συνεχίσουμε, θα το κάνουμε.


Πηγή:govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017, 07:13