Η Μαριγώ Λεμού-Πατίτσα σε συνέντευξή της στην «Espresso της Κυριακής» προσπαθεί να κλείσει τα όποια στόματα αντιτάσσονται στην επιλογή της Μαριέττας Χρουσαλά να συμμετάσχει στο φιλανθρωπικό talent show του Αnt1.

Δηλώνει κατηγορηματικά ότι πήρε την έγκριση της οικογένειας και όλοι θα τη βοηθήσουν όπως μπορούν. Απλή, ανθρώπινη, καθημερινή, μοιράζεται το άγχος της να γίνει γιαγιά, βάζει τα όρια ανάμεσα σε νύφη και πεθερά και παρακαλεί τον Θεό η νύφη της να πάρει το έπαθλο στο «Dancing with the stars» και τονίζει πως ήδη έχει κινητοποιήσει τον περίγυρό της και πιστεύει ότι έχει έτοιμη μία καλή μαγιά ψηφοφόρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από μένα θα έχει εκατό με εκατόν πενήντα SMS» δηλώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Πώς αισθάνεστε για τη συμμετοχή της Μαριέττας στο «Dancing with the stars»;

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά και είμαι υπερήφανη. Το χάρηκα πολύ. Είναι μια νέα κοπέλα, έχει στόχους και όνειρα. Γιατί να μην τη στηρίξουμε;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συζήτησε μαζί σας; «Βεβαίως και της είπα από την πρώτη στιγμή ότι μου ακούγεται πάρα πολύ ωραίο».

Έπαιξε ρόλο ότι πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό talent show;

«Βεβαίως και έπαιξε. Εμείς είμαστε φιλάνθρωποι. Οι γονείς μου μας άφησαν παρακαταθήκη και ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα. Γι’ αυτόν τον λόγο, επειδή γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό, είναι ακόμη καλύτερα που συμμετέχει».

Σήμερα το βράδυ θα την παρακολουθήσετε; Θα την ψηφίσετε;

«Βεβαίως και θα την ψηφίσω. Έχω πει σε όλο τον περίγυρό μου να την ψηφίσει. Από μένα θα έχει εκατό με εκατόν πενήντα ψήφους. Εγώ αγαπώ τον γιο μου και, αν εκείνος αισθάνεται καλά, αισθάνομαι κι εγώ το ίδιο που είμαι μάνα του».

Λαχταράτε ένα εγγονάκι; «Φυσικά και το λαχταρώ, αλλά να κάνει πρώτα αυτό που προέκυψε και ύστερα… Άλλωστε, δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί».

Είστε δεμένες πολύ πάντως, γιατί συνήθως η νύφη με την πεθερά τσακώνονται…

«Έχουμε πολύ καλή σχέση. Άλλωστε, δεν είμαστε κάθε μέρα μαζί και δεν υπάρχει τριβή. Η Μαριέττα είναι πολύ ευγενική. Είχαμε πάει και στη Νέα Υόρκη και περάσαμε μάλιστα πολύ ωραία. Ήταν και ο άλλος μου γιος εκεί. Είναι κακώς παρεξηγημένη η σχέση νύφης – πεθεράς. Πολλές φορές υπάρχει ζήλια και γίνεται ρήξη, όπως λένε, εμείς όμως δεν έχουμε τέτοια πράγματα. Δεν έχουμε κάτι να ζηλέψουμε η μία από την άλλη. Πάντα το παιδί μου θα είναι παιδί μου και σε εκείνη θα είναι ο άνδρας της. Αν μπορούν οι δύο γυναίκες να το ξεχωρίσουν, αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο. Θα είναι πάντα για εκείνη ο άνδρας της και για μένα πάντα το παιδί μου».

Και η Μαριέττα όμως δεν επαναπαύεται. Ετοιμάζει και μια σειρά με σαγιονάρες και θέλει να κάνει και δικά της πράγματα.

«Όχι μόνον αυτό. Είναι ευγενική κοπέλα η Μαριέττα, διακριτική. Δεν μπαίνει μέσα στα της δουλειάς και εμείς το σεβόμαστε αυτό. Έχει πάρει κάποιες αρχές από το σπίτι της. Μιλάει πάντα με πολύ καλό τρόπο. Και στενοχωρηθήκαμε με αυτό που συνέβη».

Τώρα έχει καταλαγιάσει; «Μα γι’ αυτό και απομακρύνθηκε η Μαριέττα αυτό το χρονικό διάστημα, για να ξεχαστεί».

Σας πίκρανε; «Φυσικά και με πίκρανε. Εμένα οι γονείς μου ήταν ένδοξοι, φιλάνθρωποι και χαμηλών τόνων, όπως είμαι κι εγώ και τα αδέλφια μου και τα παιδιά μου. Είναι ο χώρος έτσι και είναι φυσιολογικό να τα αντιμετωπίζεις αυτά».

Λένε ότι δεν την αφήνετε να μιλήσει, να δουλέψει στην τηλεόραση και άλλα πολλά…

«Είναι όλα ψέματα. Εκείνη δεν θέλει να ξαναγυρίσει τώρα στην τηλεόραση, γιατί μπορεί να έχουν σκοπό να κάνουν παιδάκι. Όταν κάνει κανείς παιδί, και στο λέω γιατί είμαι μάνα, πρέπει να αφοσιωθεί στο παιδί του».

Πιστεύετε πως θα τα πάει καλά η Μαριέττα στο «Dancing with the stars»;

«Είμαι αισιόδοξη γενικώς στη ζωή μου και βλέπω το μπουκάλι μισογεμάτο σε όλες τις καταστάσεις. Και δύσκολα να περνάει κάποιος άνθρωπος, θα τον ενισχύσω συναισθηματικά και ηθικά. Η Μαριέττα είμαι βέβαιη πως θα πάει μπροστά. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ήταν και Σταρ Ελλάς αλλά και μορφωμένη κοπέλα. Ο γιος μου δεν έκανε λάθος επιλογή. Ποιος τον μεγάλωσε όμως;».

Θέλετε να τη δείτε νικήτρια; «Ναι, θέλω να τη δω να νικάει, να βγει πρώτη. Θα πάει πολύ καλά. Είναι επίμονη και έχει στόχους. Έκανε κάτι διαφορετικό και μπράβο της.

Θα πάτε εκεί; «Μπορεί και να πάω, γιατί μου είπε ο γιος μου ότι μπορεί να μας καλέσουν».

Εσείς χορεύετε; «Βεβαίως και χορεύω και κάνω γυμναστική. Ο ρυθμός είναι μέσα στο αίμα μου. Ακόμη και στην κουζίνα χορεύω!».

Πώς βλέπετε γενικώς τα πράγματα; «Λυπήθηκα πολύ, μελαγχόλησα γι’ αυτό που έγινε στην Ιαπωνία, αλλά και ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα με συνθλίβει. Γέροι στους δρόμους που έχουν πρόβλημα με τις συντάξεις και τόσα άλλα. Βεβαίως, κάποιους στο χωριό μου τους ενισχύω και τους βοηθάω και με χρήματα αλλά και με κουβέντες και με όλα. Θλίβομαι για ό,τι κακό συμβαίνει στον κόσμο».

Διαβάστε επίσης: Πάρτι στο Κολωνάκι και τούρτα με την Πάτυ για την Χρουσαλά
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης