Η Ναταλία Γερμανού μίλησε ξανά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά αυτήν τη φορά δεν είπε τα τετριμμένα.

Η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως η ξανθιά τηλεπερσόνα έχει την απόλυτη εύνοια του αφεντικού του ALPHA και πως μπροστά της ανοίγονται όλες οι πόρτες για να τις διαβεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Κωνσταντίνα είναι ένα πανέμορφο κορίτσι, 24 ετών, το οποίο έχει όλη τη ζωή μπροστά της, κι εγώ είμαι ένα άλλο άτομο, εντελώς διαφορετικό. Δεν έχουμε το ίδιο αντικείμενο δουλειάς και νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο σε όλους. Η Κωνσταντίνα έχει όλη τη ζωή μπροστά της, της ανοίγονται τα πάντα, με τις καλύτερες προοπτικές, τους καλύτερους οιωνούς και απόλυτη εύνοια, κι εγώ είμαι μια πολύ χορτασμένη γυναίκα, που έχω διανύσει κάποια χιλιόμετρα τηλεοπτικά και τώρα πλέον πάω για άλλα».

Φαίνεται πως η Κωνσταντίνα θα πάρει τη δουλειά της Γερμανού στο πρωινάδικο και η γνωστή στιχουργός ετοιμάζεται για νέα πράγματα.

«Είμαι έτοιμη να περάσω σε κάτι άλλο τηλεοπτικά. Δεν θέλω να πω μεγάλες κουβέντες και δεν το θεωρώ και κομψό από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουμε κάνει τις συζητήσεις μας, αλλά ιδανικά, αν με ρωτούσατε αν θα ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, θα σας έλεγα ναι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: ΦΜ Live

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης