Συνέντευξη στην εφημερίδα «Ειδήσεις» παραχώρησε η Νάντια Μπουλέ, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το αν θα ήθελε να παντρευτεί, αλλά και για το ενδεχόμενο να κάνει ένα παιδί εκτός γάμου.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να ντυθεί νυφούλα η Νάντια δήλωσε: «Δεν είμαι του νυφικού, ούτε και της διαδικασίας του γάμου. Πιστεύω ότι, μεγαλώνοντας, την απομυθοποιώ όλο και περισσότερο. Δεν μπορώ να σου πω ότι με έχω ονειρευτεί σε μια εκκλησία να παντρεύομαι. Έχω βάλει αρκετά νυφικά σε φωτογραφίσεις και μου έχει φύγει αυτή η αίσθηση. Αν έκανα μια τέτοια κίνηση ζωής, το να κάνω οικογένεια, δεν είμαι και πολύ σίγουρη ότι θα το έκανα με τον παραδοσιακό τρόπο σε εκκλησία. Πιο κοντά σε ένα σύμφωνο συμβίωσης είμαι, όπως το έχω τώρα στο μυαλό μου, παρά σε έναν θρησκευτικό γάμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τον ερχομό ενός παιδιού εκτός γάμου είπε: «Φυσικά και θα έκανα εκτός γάμου παιδί. Αλλά θα ήθελα να είναι εντός σχέσης και να είναι αποτέλεσμα κοινής απόφασης».

Η ίδια αποκάλυψε και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας άνδρας για να τη γοητεύσει. Θα ήθελε να είναι περισσότερο Χουάν Περόν ή Τσε Γκεβάρα:

«Θα έπαιρνα από τον Τσε το χαρακτηριστικό του ότι δεν σταματά να αγωνίζεται και ότι αναζητεί την αλήθεια. Από τον Περόν θα έπαιρνα την αγάπη του για την Εβίτα, γιατί την αγάπησε πραγματικά, θα ήθελα έναν άνθρωπο που θα με αγαπούσε πραγματικά. Για να είσαι μαζί με έναν άνθρωπο, πόσω μάλλον να θέλεις να κάνεις και οικογένεια μαζί του, θα πρέπει να σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά. Να νιώθεις ότι μοιράζεσαι έναν κοινό προσανατολισμό. Να σε δέχεται όπως είσαι και να μη θέλει να σε αλλάξει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης