Νάντια Μπουλέ: «Οι ρυτίδες είναι ενδεικτικές των εμπειριών»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011, 13:55
Νάντια Μπουλέ: «Οι ρυτίδες είναι ενδεικτικές των εμπειριών»
Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν σε αυτήν τη συνέντευξη η Νάντια Μπουλέ. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό «Celebrity» και αναφέρθηκε και στα παιδικά της χρόνια, λέγοντας πως στην εφηβεία πέρασε κι εκείνη μια περίοδο ανασφάλειας, αφού, αν και υπήρξε αδύνατη, για κάποιο διάστημα έτρωγε μόνο βραστά λαχανικά. Τόνισε, όμως, ότι από μικρή έχει μάθει να τρέφεται υγιεινά και να γυμνάζεται, γι' αυτό και δεν δυσκολεύεται ούτε πιέζεται για να διατηρεί τη σιλουέτα της.

Όσον αφορά στις νεαρές κοπέλες που ασχολούνται με τα media και θέλουν να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη εικόνα, η Νάντια θεωρεί ότι το θέμα με τα κιλά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και συχνά γίνεται πρόβλημα για αυτά τα κορίτσια, αφού αρκετές εξαντλούνται σωματικά και φτάνουν μέχρι την ανορεξία. Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όσοι κινούμαστε σε αυτόν τον χώρο, θα πρέπει να μην περνάμε τέτοια μηνύματα προς τα έξω. Δεν είμαι αρνητική στο να αλλάζεις κάτι που δεν σου αρέσει πάνω σου, αλλά πολλές φορές η προσπάθεια για διατήρηση της νεότητας γίνεται εμμονή. Άλλωστε, οι ρυτίδες είναι ενδεικτικές των εμπειριών και της ωριμότητάς μας».

Επιπλέον, άφησε να εννοηθεί ότι της αρέσει πολύ η εκπομπή που παρουσιάζει. Όπως είπε, «είναι δύσκολο να έχεις μια πολυσυζητημένη εκπομπή και να πρέπει να την υπερασπιστείς, όταν δεν αρέσει σε σένα τον ίδιο» και παραδέχθηκε ότι η μόνη-εξωτερική- δυσκολία που αντιμετώπισε ήταν το άγχος της, μέχρι να γνωρίσει τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους, καθώς η ίδια πιστεύει πολύ στην προσωπική επαφή και το κλίμα που αυτή δημιουργεί τηλεοπτικά.

Η Νάντια ξεκαθάρισε, επίσης, ότι η σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν επηρεάζεται από την επαγγελματική εξέλιξη του καθενός κι ότι έχει συνηθίσει την παραφιλολογία που αναπτύσσεται για αυτήν. Για την ακρίβεια, δήλωσε: «Είναι περίεργο να διαβάζεις με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιστατικά που δεν έχουν γίνει ποτέ. Αν μπει στη διαδικασία κάποιος να πιστέψει έστω και τα μισά, θα νομίζει ότι είμαι μια υστερική σε έξαλλη κατάσταση καθημερινά!» και συνεχίζει λέγοντας ότι ο κόσμος το αντιμετωπίζει όλο αυτό με χιούμορ, κάτι που το καταλαβαίνει από τα σχόλια που της στέλνουν στο ραδιόφωνο. Τέλος, η παρουσιάστρια έδωσε τις ευχές της για το 2011, υπογραμμίζοντας πως αυτή είναι μια περίοδος επαναπροσδιορισμού και ίσως μια ευκαιρία να αναζητήσουμε πιο ουσιαστικές σχέσεις στη ζωή μας, σε όλα τα επίπεδα.

ΠΗΓΗ: celebrity

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011, 13:55