Ο Νάσος Παππάς είναι ηθοποιός, ο οποίος, για όσους δεν τον ξέρουν, κάνει καριέρα στο Λος Άντζελες και τίμησε τη χώρα μας με μια ολιγοήμερη επίσκεψη, για να ξεσκάσει το παιδί από τις πολλές ταινίες.

Τον βρήκε, λοιπόν, η κάμερα του «Super Star» και τον «ανέκρινε» για όλους και για όλα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τι να πρωτοπείς για την Άννα; Τεράστια καλλιτέχνιδα, φοβερή παρουσία και εξαιρετικός άνθρωπος. Κάνουμε και παρέα εκεί για κανένα φαγητό και κανένα καφέ όταν έρχεται. Γνωριζόμαστε χρόνια. Με τον Χρήστο τον Βασιλόπουλο δεθήκαμε, είναι πολύ καλό παιδί. Έχει κάνει τα πρώτα του βήματα και μια χαρά τα πάει. Και με τον Αλέξη τον Γεωργούλη είμαστε πολύ κοντά. Πάμε όλοι μαζί σε πάρτι ελληνικά, κάνουμε ποδήλατο, αθλούμαστε. Ο ελληνισμός στο εξωτερικό έρχεται πιο κοντά και φεύγουν όλα αυτά, οι αντιζηλίες που υπάρχουν εδώ».

Ο γιος του ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων, Αργύρη Παπαργυρόπουλου, εκμυστηρεύτηκε ακόμα πως υπάρχουν πράγματα τα οποία έχει αφήσει πίσω του, αλλά «Αυτός είναι ο νόμος της φύσης, κάτι αφήνεις και προχωράς. Άφησα πίσω βόλεμα, οικογένεια και φίλους. Ειδικά τώρα που ο αδελφός μου σκέφτεται να ‘ρθει και αυτός στο Λος Άντζελες, η μαμά μάς λέει πως, αν φύγουμε και οι δύο, θα μας ακολουθήσει κι αυτή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης