Στις κατηγορίες του -εν διαστάσει πλέον- συζύγου της Δημήτρη Θάνου, ο οποίος σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό της καταλόγισε πως τον εξαπάτησε οικονομικά, απάντησε η Νάταλι Θάνου μέσα από την εκπομπή «Αξίζει να το Ζεις»:

«Μόνος του αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά του (σ.σ.: όταν τον γνώρισε, ήταν ιδιοκτήτης ενός βιβλιοπωλείου και στη συνέχεια έκλεισε την επιχείρηση, προκειμένου να γίνει μάνατζέρ της). Εγώ ποτέ δεν του είπα να κάνει κάτι τέτοιο. Μόνος του ήθελε και το έκανε» είπε η Playmate 2007, ενώ σχετικά με την απόφασή του να γίνει ατζέντης της σχολίασε: «Εγώ από πολύ μικρή έκανα και μόντελινγκ, είχα κάνει και ένα cd. Όταν ήρθα στην Ελλάδα, δεν είχα σκοπό να μείνω εδώ, ήθελα να πάω στην Αμερική και είχα άλλες φιλοδοξίες». Στη συνέχεια αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην επαγγελματική τους σχέση: «Είχα έρθει για διακοπές με τις φίλες μου, τον γνώρισα και τον ερωτεύτηκα. Του είχα πει τι κάνω, του άρεσε πολύ, και ήθελε να με βοηθήσει. Και πρέπει να παραδεχτώ ότι έβαζε όλη την ενέργειά του και έδινε και σε μένα ενέργεια για να πάω εγώ καλά στη δουλειά μου. Ίσως το έκανε επειδή το βιβλιοπωλείο του δεν πήγαινε καλά τα τελευταία χρόνια και σκέφτηκε ότι η επιχείρηση μαζί μου θα έβγαζε περισσότερα λεφτά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύντομα, άρχισαν βέβαια -όπως η ίδια εξήγησε- να υπάρχουν αμφιβολίες από μέρους της για την απόφαση να συνεργαστεί με τον σύζυγό της: «Στην αρχή μου άρεσε γιατί όλα πήγαιναν καλά και είχαμε επιτυχίες, αλλά κατά βάθος καταλάβαινα ότι ήταν λάθος. Ήθελα κι εγώ να έχω έναν άνδρα που να μπορώ να βασιστώ και πάνω του, να μπορώ να μη δουλέψω για ένα διάστημα αν ήθελα να ξεκουραστώ. Δεν γινόταν αυτό. Έπρεπε εγώ πάντα να δουλεύω γιατί εγώ έβγαζα τα λεφτά» είπε, ενώ τονίζοντας πως εκείνος την έπεισε να συμμετάσχει στο διαγωνισμό Playmate, και ακούγοντας την Τατιάνα να αναρωτιέται που εκείνος ποτέ δεν ζήλεψε τις προκλητικές φωτογραφίσεις, πρόσθεσε: «Τώρα που το λες έτσι, αρχίζω να σκέφτομαι ότι μπορεί να ήταν μόνο συμφέρον. Μου άρεσε η τρέλα που είχε, που δεν ζήλευε και με άφηνε να κάνω πράγματα, αλλά θα ήθελα και σαν άνδρας να μου πει “όχι”, αυτό δεν θα το κάνεις. Σκεφτόταν μόνο επαγγελματικά».

Στη συνέντευξή του, ο Δημήτρης Θάνος υποστήριξε πως τα χρήματα που έβγαζαν οι δυο τους ήταν σε λογαριασμό στο όνομά της (επειδή το δικό του όνομα ήταν στη λίστα του Τειρεσία) τον οποίο μετά το χωρισμό τους, εκείνη άδειασε και χρησιμοποίησε τα χρήματα για αγορά ακινήτων στο Βελιγράδι: «Αυτό είναι τόσο αστείο. Μόνο να γελάσω μπορώ με αυτό. Είναι ψέματα. Θέλει να τραβήξει την προσοχή και να με πληγώσει» απάντησε το γνωστό μοντέλο στους ισχυρισμούς. «Όλα αυτά τα χρόνια, ζούσαμε από τα χρήματα που έβγαζα εγώ. Και εκείνος, σαν μάνατζερ, έπαιρνε τα μισά, ενώ κανονικά θα έπρεπε να παίρνει το 10%-15%. Αυτό που λέει για τα σπίτια και τα λεφτά είναι ψέματα! Απίστευτα ψέματα!» συμπλήρωσε η Νάταλι Θάνου, ενώ στη συνέχεια χρησιμοποίησε ακόμη πιο έντονους χαρακτηρισμούς: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορούσε να κάνει ένα τόσο ανόητο πράγμα και να πει ένα τόσο απαίσιο ψέμα. Γελάω με αυτό και τον λυπάμαι. Βλέπεις τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος άμα είναι πολύ θυμωμένος».

Τέλος, μιλώντας για την αντίδρασή της όταν διάβασε τη συνέντευξη του πρώην συζύγου της, η Νάταλι Θάνου είπε: «Σοκαρίστηκα, επειδή δεν είχα μιλήσει ποτέ για τη σχέση μου και δεν πίστευα ότι εκείνος θα βγει να μιλήσει. Δεν είχαμε ποτέ μιλήσει για το γάμο μας. Και ένιωσα πολύ προδομένη. Τόσα χρόνια ζούσαμε μαζί, μοιράζαμε τα πάντα μαζί… Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν;» ενώ για τα συναισθήματά της για εκείνον σήμερα δήλωσε: «Λυπάμαι πάρα πολύ για εκείνον και αισθάνομαι ντροπή. Ντρέπομαι για εκείνον. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω. Θα ήθελα πάρα πολύ να βγει και να πει ότι έχει πει ψέματα και ότι δεν ισχύουν όλα αυτά που έχει πει για τα λεφτά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης