Στη Φαίη Σκόρδα και στον Γιώργο Λιάγκα άνοιξε την καρδιά της η Ναταλία Δραγούμη και μίλησε για τα προσωπικά της, τα παιδικά της χρόνια, για το πώς γνώρισε τον σύζυγό της και τη σχέση της με τον αθλητισμό.

Για τα παιδικά της χρόνια: «Ήμασταν 4 παιδιά, όταν μετακομίσαμε στην Κηφισιά, δεν χωρούσαμε όλοι σ’ ένα σπίτι, έτσι πήραμε και το διπλανό. Έχω έντεκα χρόνια διαφορά με το μεγάλο μου αδελφό. Ως ένα σημείο μεγάλωσα σαν μοναχοπαίδι, γιατί έβλεπα τα μεγάλα μου αδέλφια σαν μπαμπά και μαμά. Έπειτα άρχισα να θαυμάζω τις αδελφές μου, οι οποίες με έπαιρναν μαζί τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα παιδιά: «Δεν θα κάνω άλλο παιδί. Έχω τελειώσει. Αν έκανα άλλη δουλειά, αν έμενα σε κάποιο νησί ίσως, αλλά τώρα όχι. (…) Τα παιδιά αλλάζουν τη σχέση σου μέσα στο σπίτι, αλλά μπορείς να την κρατήσεις έξω από το σπίτι. Βγαίνουμε έξω, έχουμε κάποιες δικές μας στιγμές έξω από το σπίτι, αλλά μέσα στο σπίτι δεν μπορείς, η προτεραιότητά σου είναι τα παιδιά».

Για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Δεν έχω κάνει πλαστικές».

Για τον αθλητισμό: «Έκανα και πρωταθλητισμό, χωρίς να το έχω επιλέξει εγώ. Όταν ξεκινάς από έξι ετών, καταλήγεις να συμμετέχεις σε αγώνες. Έκανα και ενόργανη και βόλεϊ. Τελικά άφησα το βόλεϊ, γιατί έπρεπε να διαλέξω μεταξύ του αθλήματος και του θεάτρου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της: «Είχαν περάσει μόλις είκοσι μέρες από έναν μεγάλο χωρισμό και ήταν η πρώτη μου έξοδος και εκεί γνώρισα τον άνδρα μου μέσω ενός κοινού μας φίλου σ’ ένα κλαμπ. Μιλήσαμε και του είπα να έρθει σ’ ένα άλλο μαγαζί που θα πήγαινα, αλλά δεν ήρθε. Μετά από τέσσερις μέρες μού έστειλε ένα μήνυμα. Εγώ είχα βράσει μέσα μου αυτές τις μέρες. Έπειτα από έναν χρόνο και δύο μήνες έμεινα έγκυος και έναν μήνα πριν γεννήσω παντρευτήκαμε. (…) Δεν είναι ο τύπος που θα σου δείξει πολλά πράγματα από την αρχή. Είναι ωραίος. Είναι αυτό που λέω αρσενικό!».

Διαβάστε επίσης: «Σταμάτησα να κλαίω, όταν έγινα μητέρα»

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης