Ναταλία Δραγούμη: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι τα ναρκωτικά»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011, 09:49
Ναταλία Δραγούμη: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι τα ναρκωτικά»
«Έχω υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Μου έχει συμβεί, αλλά μπορεί να συμβεί νομίζω στον καθένα και μάλιστα… ερήμην του» δήλωσε χωρίς κανέναν δισταγμό η Ναταλία Δραγούμη, αναφερόμενη στα προσωπικά της.

«Έκανα πολλά πράγματα μέχρι να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Έπινα, καβαλούσα μηχανή, μέχρι και το φιλί που έδινα στις ταινίες μου ήταν πραγματικό. Πριν παντρευτώ, δηλαδή, φιλούσα κανονικά. Μετά όμως, τέλος αυτά. Και δεν μου τα’ κοψε ο άνδρας μου, εγώ τα έκοψα από μόνη μου» συμπλήρωσε με νόημα.
Καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην οικογένειά της, λέγοντας ότι ως μητέρα δύο παιδιών ψάχνει να βρει ποιος είναι ο σωστός τρόπος να διαπαιδαγωγήσει και να συμβουλέψει σωστά τα παιδιά της. «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι τα ναρκωτικά, σε κάθε περίπτωση. Κι αυτό γιατί βλέπω ότι υπάρχουν και στα σχολεία. Αλλά γενικά, είμαι πιο αυστηρή απ' ό,τι ο άνδρας μου και πειθαρχημένο άτομο και χαίρομαι για αυτό πάρα πολύ, γιατί μπορώ να ζήσω τη ζωή μου χωρίς να είμαι κρατημένη».

Δεν έκρυψε, τέλος, τη χαρά της που συμμετέχει στο Dancing With The Stars. «Μου το είχαν προτείνει και πέρυσι και είχα πει όχι. Μετά όμως κάθισα, το είδα και διαπίστωσα ότι ήταν αξιοπρεπέστατο. Φέτος, στην αρχή είχα πει πάλι όχι, αλλά μετά το ξανασκέφτηκα. Δεν περίμενα ότι θα μου αρέσει τόσο πολύ. Μου αρέσει που είμαι εκεί πέρα, δεν περιμένω ότι θα βγω πρώτη, αλλά θέλω να φτάσω όσο πιο μακριά γίνεται» δήλωσε, προσθέτοντας ότι θεωρεί εξαιρετικούς χορευτές τη Νάντια Μπουλέ και τον Αργύρη Αγγέλου.

Διαβάστε επίσης: «Στεναχωρήθηκα με την αποχώρηση της Νατάσας»

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011, 09:49