Τι συμβαίνει τελικά με την Έλενα Παπαβασιλείου; Της έχει γίνει μείωση μισθού; Και πώς βλέπει το… ενδεχόμενο να βρει τον «πρίγκιπά» της; Για όλα αυτά και για πολλά άλλα μίλησε η Ναταλία Γερμανού, η οποία κατ’ αρχάς σχολίασε το «κόψιμο» του Κους-Κους και την απουσία της Κατερίνας Καραβάτου από την τηλεόραση.

«Ήταν σοκ, ήταν έκπληξη για μένα που δεν συνεχίστηκε το Κους Κους, γιατί και νούμερα είχε και άρεσε στον κόσμο και είχε εξαιρετική παρουσιάστρια, την Κατερίνα Καραβάτου, που τα είχε βγάλει πέρα με ό,τι κι αν της έχει ζητηθεί. Ναι, σοκαρίστηκε που κόπηκε η εκπομπή. Αλλά ζει μια μεγάλη προσωπική ευτυχία με τον ερχομό της κόρης της και τα καλύτερα έρχονται και επαγγελματικά γι’ αυτήν, γιατί τα αξίζει και της πρέπουν. Το πιστεύω αυτό!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσιάστρια του «Μες στην Καλή Χαρά» επανέλαβε ότι της έχει γίνει μείωση μισθού, καθώς και ότι το γεγονός ότι κάποια τηλεοπτικά πρόσωπα έπαιρναν πολλά χρήματα δεν αποτελεί ευθύνη μόνο των παρουσιαστών που τα ζητούσαν, αλλά και των καναλιών που τα έδιναν. Διαψεύδει, δε, κατηγορηματικά ότι έχει και άλλα έσοδα πέραν της TV. «Ο μοναδικός μου σταθερός οικονομικός πόρος είναι η τηλεόραση. Από πουθενά αλλού δεν παίρνω λεφτά» λέει.

Σε ό,τι αφορά στο περιβόητο «σίριαλ» με την Έλενα Παπαβασιλείου και το εάν… μαλλιοτραβιούνται, η Ναταλία δεν αρνείται ότι η συνεργασία φέτος ξεκίνησε με επιφυλάξεις, αλλά συνεχίζεται υπό πολύ καλύτερες συνθήκες. «Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα και έχει πολύ όμορφα μαλλιά, για να της τα τραβάω! Μίλησα πολλές φορές για τη σχέση μου με την Έλενα και ελπίζω να είναι η τελευταία που αναφέρομαι σε αυτό το σίριαλ. Είχα πει από την αρχή ότι την πρώτη χρονιά που ήταν η Έλενα στην παρέα μας δεν είχα νιώσει ιδιαίτερη ‘’χημεία’’ μαζί της, δεν ένιωσα αυτό το σπέσιαλ που ήθελα να υπάρχει. Είχα φοβηθεί ότι μπορεί να αντιμετωπίζαμε το ίδιο πρόβλημα και φέτος, αλλά, επειδή είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να δίνω ευκαιρίες και δεν μου αρέσει να είμαι ξερόλας, είπα ότι είναι μια άλλη χρονιά, ότι έχει πια άλλη εμπειρία, αφού έκανε δική της εκπομπή, και θέλησα να το δοκιμάσουμε ξανά. Και τελικά αποδείχθηκε ότι σωστά το δοκιμάσαμε. Υπάρχει πια πολύ καλή ‘’χημεία’’ και ανεβάσαμε και νούμερα στο ανδρικό κοινό, που σημαίνει ότι η Έλενα αρέσει ιδιαίτερα στο ανδρικό κοινό και δικαίως. Μηδενίσαμε το κοντέρ, γνωριστήκαμε από την αρχή και τα πάμε υπέροχα. Το σίριαλ μπορεί να κλείσει τώρα; Είμαστε πολύ καλά τώρα…».

Για τη Ναταλία, τέλος, κάθε άνθρωπος πρέπει να προκαλέσει και λίγο την τύχη του σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Ο πρίγκιπας του παραμυθιού ανήκει για εκείνη στη σφαίρα της φαντασίας και πλέον θέλει σχέση με έναν κοινό θνητό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ας μην περιμένουμε τον πρίγκιπα με το άλογο -εγώ δεν το κάνω πια. Με τους πιο πολλούς πρίγκιπες κάτι γίνεται στη διαδρομή. Τους… χαλάει το άλογο, το πάνε για σέρβις! Προτιμώ λοιπόν τους κοινούς θνητούς, τους οποίους συναντάς μόλις στρίψεις τη γωνία. Δεν τους στέλνει το σύμπαν, τους στέλνει η ίδια η ζωή. Κι αυτό έχει τη γοητεία του».

ΠΗΓΗ: TV Zapping

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης