Νέα ταινία για τη Nia Vardalos

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012, 20:50
Νέα ταινία για τη Nia Vardalos
Μία ρομαντική ταινία, τύπου κωμωδίας, ετοιμάζεται να γυρίσει η ομογενής ηθοποιός, Nia Vardalos, η οποία έγινε γνωστή, πριν από μερικά χρόνια, με την κινηματογραφική ταινία «My Fat Greek Wedding».

Η υπόθεση της ταινίας, όπως αναφέρει ο Εθνικός Κήρυκας, εστιάζεται σε τέσσερις φίλους, οι οποίοι αποφάσισαν να αρχίσουν επιχείρηση «σεξ από τηλεφώνου» και σε αυτή θα συμμετέχουν οι ηθοποιοί Emily Watson, Sandra Oh, Nia Vardalos και Melora Hardin, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Peter Hewitt.

Οι τέσσερις ηθοποιοί θα υποδυθούν τον ρόλο γυναικών, οι οποίες υποφέρουν από την οικονομική ύφεση, ενώ η Nia Vardalos θα υποδύεται κάποια η οποία «νυμφεύεται συνεχώς». Προκειμένου να έλθουν σε διαπραγματεύσεις με τη βιομηχανία του σεξ, οι γυναίκες προσλαμβάνουν μία ιερόδουλη, ως σύμβουλό τους.

Η ταινία γράφτηκε από τον Καναδό, Stephen Ayres, και παραγωγοί του θα είναι οι Su Armstrong και Brian Rosen. Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να διεξαχθούν τον Ιούνιο και Ιούλιο, και η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2013.

Επιμέλεια:Nτίνος Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012, 20:50