Ο Αχιλλέας βρήκε το… φάρμακό του! Τι τρέχει με τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο και τη Μαριάννα Σμπώκου; Στα πηγαδάκια της high society κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως πρόκειται για το νέο ειδύλλιο της πόλης. Ένα story που αναμένεται να συζητηθεί έντονα, αφού και οι δύο είναι γνωστοί και περιζήτητοι στα κοσμικά σουαρέ.

Ο γοητευτικός φαρμακοβιομήχανος, πρώην σύντροφος της sexy ηθοποιού Δήμητρας Ματσούκα, και η κοσμική κυρία πριν από έναν μήνα εθεάθησαν σε classy κάλεσμα στα νότια προάστια, πολύ καιρό αφότου ο Αχιλλέας και η Δήμητρα είχαν γράψει οριστικά τους τίτλους τέλους στη σχέση τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ματιές που αντάλλαζαν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα έντονες. Καλά γνωρίζοντες, μάλιστα, υποστηρίζουν πως εκεί έγινε ουσιαστικά η γνωριμία τους. «Μέχρι τότε ,Αχιλλέας και Μαριάννα έλεγαν απλώς ένα “γεια”» υποστηρίζει άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Πώς προέκυψε το ενδιαφέρον story; Πολύ απλά, συζητώντας μαζί της ο επιχειρηματίας εντυπωσιάστηκε από τη γοητεία της και εκείνη από τη δυναμική προσωπικότητα, την ευφυΐα και το -χαρακτηριστικό για όσους τον γνωρίζουν- χιούμορ του. Κουβέντα στην κουβέντα, διαπίστωσαν πως πολλά τους ενώνουν κι έτσι αποφάσισαν να ξανασυναντηθούν.

Η Μαριάννα Σμπώκου εργαζόταν στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1, ενώ τώρα ασχολείται με διαφημιστικά. Είναι ιδιαίτερα γνωστή, αφού η οικογένειά της δραστηριοποιείται σε ξενοδοχειακές μονάδες στην Κρήτη. Η Μαριάννα δίνει το «παρών» σε κλασάτα happenings, αλλά αυτό δεν γίνεται και τόσο συχνά. Φημίζεται, δε, για το ξεχωριστό στιλ της και κάθε εμφάνισή της μπαίνει στις κοσμικές στήλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαριάννα και Αχιλλέας, προς το παρόν, αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, αφού το story τους είναι πολύ καινούργιο. Όπως όλα δείχνουν, ο φτερωτός θεός χτύπησε ξανά την πόρτα του Αχιλλέα Βιγκόπουλου, μετά τον μεγάλο, πολύχρονο έρωτα που έζησε με τη Δήμητρα Ματσούκα… Το 2011 δεν τον βρίσκει μόνο – κάτι που, όπως είναι φυσικό, τον κάνει να χαμογελά.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης: Τίτλοι τέλους για Ματσούκα – Βιγκόπουλο;
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης