Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Prince - Το μοιραίο ραντεβού με τον γιατρό!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016, 12:24
Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Prince - Το μοιραίο ραντεβού με τον γιατρό!
Λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο του Prince, ο οποίος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του στις 21 Απριλίου, έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις για τον τραγικό χαμό του.

Η πρώτη εικασία για τα αίτια θανάτου του τραγουδιστή ανέφερε πως ήταν εθισμένος στο Percocet, ένα παυσίπονο με ακεταμινοφένη και οξυκωδόνη, προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στο ισχίο του, ενώ άλλο σενάριο ανέφερε πως τον σκότωσε το AIDS, καθώς ο ίδιος αρνούνταν τις θεραπείες επειδή ήταν μάρτυρας του Ιεχωβά και το απαγόρευε η πίστη του.

Τώρα ρεπορτάζ της «Star Tribune» έρχεται να ενισχύσει την πρώτη εικασία, καθώς αναφέρει πως την επομένη του θανάτου του, στις 22 Απριλίου, ο Prince είχε ραντεβού με τον δρ Χάουαρντ Κόρνφελντ, έναν γιατρό από την Καλιφόρνια που ειδικεύεται στις εξαρτήσεις από παυσίπονα!

Ο νομικός εκπρόσωπος του γιατρού επιβεβαίωσε το δημοσίευμα, λέγοντας πως τη νύχτα της 20ής Απριλίου ο δρ Κόρνφελντ δέχθηκε τηλεφώνημα από συνεργάτες του τραγουδιστή, καθώς «βρισκόταν σε έκτακτη ανάγκη». Λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο γιατρός δεν μπορούσε να δει τον Prince στις 21 Απριλίου και το «έκλεισαν» για μία μέρα αργότερα.

«Το σχέδιο ήταν να εκτιμηθεί γρήγορα η κατάστασή του και να προγραμματιστεί πλάνο θεραπείας… Ο γιατρός προγραμμάτιζε μία αποστολή για να του σώσει τη ζωή» ανέφερε ο δικηγόρος, προσθέτοντας πως ο γιος του γιατρού ήταν ένας από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σπίτι του, όταν έγινε γνωστός ο θάνατός του.

Πηγή:govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016, 12:44