Αυτή είναι η Ιερά Μονή της Παναγιάς Παναχράντου της Άνδρου όπως βλέπετε στο govastileto.gr, που βρέθηκαν η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Πανταζόπουλο για να τελέσουν τους αρραβώνες τους. O πάτερ Ευδόκιμος που τέλεσε το μυστήριο σε συνέντευξή του στο You, έκανε νέες αποκαλύψεις.

Αρραβωνιάσατε την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο;
«Είναι γεγονός. Εγώ τους αρραβώνιασα. Τον Μάκη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, όλη η οικογένειά του έρχεται εδώ και παίρνει την ευλογία του Θεού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πότε έγινε ο αρραβώνας;

«Το περασμένο καλοκαίρι. Η Ελένη με τον Μάκη έρχονται συχνά εδώ και προσεύχονται, μιλάμε πού και πού, στο μοναστήρι όλος ο κόσμος βρίσκει την αγκαλιά του Θεού , έρχονται τους προσφέρουμε ότι μπορούμε και πάνε στην ευχή του Θεού.

Μόνο τους αρραβωνιάσατε ή και τους παντρέψατε;
«Μακάρι.Αλλά επειδή η κοπέλα είναι λεχώνα και μπορεί να στεναχωριέται δεν θέλω να μιλάω για εκείνη, θέλω να τη σεβαστούμε. Είναι μια ευσεβέστατη κοπέλα που έρχεται εδώ το καλοκαίρι και προσκυνάει. Αυτό που δήλωσα τώρα δεν θα τα ξαναπώ γιατί στεναχωριέται η κοπέλα, μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια. Ότι είπα, το είπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εσείς όταν την είδατε να τη φέρνει ο κ.Παντζόπουλος γνωρίζατε ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη;
«Γνωριζόμαστε, έχει έρθει πολλές φορές στο μοναστήρι με την μητέρα του Μάκη αλλά και τη μητέρα της. Δεν λέω άλλα γιατί τώρα είναι λεχώνα και δεν κάνει να μιλάμε, τις σεβόμαστε τις λεχώνες. Να είναι ευλογημένη και να χαίρεται τα παιδάκια της. Μπροστά στο Θεό είμαστε όλοι ίσοι, είναι απλώς προσκυνήτρια όπως όλος ο κόσμος.

Πηγή: Govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης