Η ταινία «ΠΑΝ-δή-ΜΙΑ» του Δημήτρη Πιατά με δεύτερο τίτλο «ΟΛΑ-λοιπόν-ΕΝΑ» σήμερα, Δευτέρα 30 Μαρτίου, κάνει πρεμιέρα στον πλήρως ανακαινισμένο κινηματογράφο «ΑΣΤΟΡ», ενώ από τις 2 Απριλίου, η βραβευμένη με τρία βραβεία από το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου και άκρως επίκαιρη μαύρη κωμωδία, θα προβληθεί στους κινηματογράφους.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της ταινίας ο σπουδαίος κωμικός μιλάει αποκλειστικά στο govastileto.gr για την ταινία- προσωπικό του στοίχημα και απαντάει με ειλικρίνεια σε όλα. Μεταξύ άλλων μιλάει για τη συμμετοχή του Θεοδόση Πελεγρίνη (πρώην πρύτανη της φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου της Αθήνας) στην ταινία του, εξηγεί το λόγο της τηλεοπτικής του απουσίας, κρίνει τον Μάρκο Σεφερλή στην πρωινή ζώνη, αποκαλύπτει πως είναι οι σχέσεις του με τον Γιώργου Κυμούλη σήμερα και δηλώνει φαν του Γιάνη Βαρουφάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Μετά από 45 χρόνια πορείας σκηνοθετείται την πρώτη σας ταινία με τίτλο «ΠΑΝ-δη-ΜΙΑ… Όλα λοιπόν ένα». Ποια είναι τα συναισθήματα σας;

«Όταν κάνεις την πρώτη σου μεγάλη ταινία μετά από τόσα χρόνια καλλιτεχνικής πορείας είναι σαν να δίνεις εξετάσεις για πανελλήνιες, περιμένεις την απόρριψη ή να μπεις. Υπάρχει τρακ αγωνία και συγκίνηση. Για πρώτη φορά παίρνω μια τέτοιου είδους ευθύνη, χαίρομαι πολύ και συγκινούμαι.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Η ταινία στοχεύει στο να περάσει μηνύματα για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα μας;
«Η δουλειά μου δεν είναι να περάσω λύσεις ή μηνύματα απλώς να τα επισημάνω! Λίγες ταινίες έχουν ασχοληθεί του τι γίνεται σχέση με την πολιτική ζωή, την ηθική, με τις προσωπικές σχέσεις. Ήθελα όλα αυτά να τα ντύσω με το χιούμορ μου, εκτίθεμαι με αυτή την ταινία αλλά λέω ποια ήταν η επιθυμία μου. Η ταινία μου αξίζει, πιστέψτε με!»

Όλη η συνέντευξη αποκλειστικά στο www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης