Η αστυνομία της Βραζιλίας θα κλείσει τον φάκελο της υπόθεσης με τις κατηγορίες βιασμού που είχαν απαγγελθεί στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Neymar.

Το γραφείο του εισαγγελέα στο Σάο Πάολο εξήγησε πως η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο για το αρχείο, εξαιτίας της έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, αλλά παρ’ όλα αυτά θα ζητηθεί από τις εισαγγελικές αρχές μια τελευταία γνωμοδότηση. Η έρευνα είχε ξεκινήσει όταν ένα μοντέλο από τη Βραζιλία, η Νατζίλα Τριντάντε, κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή στις Αρχές, κατηγορώντας τον ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά σε ξενοδοχείο του Παρισιού, τον περασμένο Μάιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Neymar αρνήθηκε σθεναρά όλες τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα εκμετάλλευσης από την Τριντάντε, η οποία, κατά τον ίδιο, επεδίωκε να κερδίσει χρήματα από την υπόθεση. Η καταγγελία απασχόλησε τα τοπικά και τα διεθνή ΜΜΕ τον Ιούνιο, όταν ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν ανήρτησε ένα βίντεο 7 λεπτών στο Instagram, όπου αποκάλυπτε ότι κατηγορείται για βιασμό.

Σε μία προσπάθεια να διαψεύσει την Τριντάντε, δημοσιοποίησε φωτογραφίες και μεταξύ τους μηνύματα στο Whatsapp, ισχυριζόμενος πως το περιεχόμενο αποδεικνύει πως «τίποτα δεν συνέβη μεταξύ τους στην πραγματικότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοντέλο απάντησε δίνοντας μια τηλεοπτική συνέντευξη και δημοσιεύοντας ένα βίντεο από έναν μεταξύ τους καβγά. Το φερόμενο ως θύμα είχε καταθέσει στην αστυνομία του Σάο Πάολο ότι γνώρισε τον Neymar μέσω μηνυμάτων στο Instagram και ότι εκείνος της πρότεινε να συναντηθούν στο Παρίσι. Κατά την ίδια, η συνάντησή τους έγινε στο ξενοδοχείο Hotel Sofitel Paris Arc Du Triomphe και ο Neymar έφτασε εκεί μεθυσμένος.

Δείτε περισσότερα στο govastileto.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης