Για την προσωπική της ζωή, η οποία ουκ ολίγες φορές έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης, μίλησε η Ναταλία Γερμανού στο «Πρωινό mou» σήμερα το πρωί που ήταν καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

«Όσο και να πέρασε στον κόσμο πως κάνω αποκλειστικά σχέση με μικρότερους, εννοείται πως θέλω σχέση με μεγαλύτερο. Έχω κάνει σχέση με άνθρωπο που ήταν μεγαλύτερος και απλά δεν βγήκε στα φώτα της δημοσιότητας. Ο έρωτας δεν έχει σχέση με αριθμητική, χημεία είναι. Το θέμα είναι να έχει να σου πει κάτι ο άλλος. Όταν είναι πολύ μικρός ο άλλος, μένεις μόνο στο ερωτικό κομμάτι. Είναι απαραίτητο να μου εξιτάρει το μυαλό ο άλλος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γνωστή παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι πλέον χρειάζεται μια σοβαρή σχέση και εξήγησε: «Πλέον χρειάζομαι έναν άνθρωπο που θα μου παρέχει ασφάλεια, να είναι αρσενικό 100% και παράλληλα να είναι ευχάριστος. Παλαιότερα μπορεί να σου έλεγα πως αρκεί να περνάω καλά, τώρα θέλω μία σοβαρή σχέση! Το “σοβαρό” δεν είναι εξίσωση με γάμο και παιδί».

Η Ναταλία δεν έχει αποκτήσει παιδί και όλα αυτά τα χρόνια η ερώτηση «γιατί δεν έχει γίνει μητέρα» είναι βασική σε κάθε της συνέντευξη. Η ίδια, λοιπόν, απάντησε: «Δεν θέλω απαραίτητα να παντρευτώ ούτε και να κάνω παιδί, η Σίσσυ είναι γεννημένη μάνα, εγώ δεν νομίζω πως είμαι γεννημένη να κάνω παιδί, θα το είχα καταλάβει, τόσα χρόνια ζω με τον εαυτό μου, θα είχα ακούσει το βιολογικό ρολόι. Θα το είχα κάνει! Αν ερχόταν ένα παιδί στη ζωή μου, φυσικότατα, σαφέστατα, θα το κρατούσα! Είναι αυτό που μου είχε πει και μία φίλη, θα ήμουν καλή μάνα, αλλά όχι ευτυχισμένη μάνα, γιατί θα παρατούσα τα πάντα, για να αφοσιωθώ στο παιδί. Το ότι θα παρατούσα τα πάντα θα με έκανε να μην είμαι ευτυχισμένη».

Διαβάστε επίσης: Η Γερμανού έχει… θέμα με τον σύζυγο της Θρασκιά
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης