Το hair tattoo είναι μια αμφιλεγόμενη μορφή τέχνης, που κερδίζει όλο και περισσότερο τις κριτικές, αλλά και τις εντυπώσεις στην χώρα μας, καθώς με το πέρασμα του χρόνου γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που το «φόρεσαν», είτε στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, είτε στον χώρο του θεάματος.

Ο Νίκος Εξαδάκτυλος είναι αυτός που το 2004 πλάσαρε αθόρυβα την τέχνη του στο κοινό, δημιουργώντας νέα αίσθηση και αντίληψη ως προς την κομμωτική. Μάλιστα, ιδιαίτερη απήχηση είχε η κόμμωση του Ολυμπιονίκη Λευτέρη Κόνσολα που έφερε στην χώρα το ασημένιο μετάλλιο, αλλά και απέσπασε θετικά σχόλια από τα Βρετανικά δελτία ειδήσεων για το σήμα των ολυμπιακών αγώνων που ξεχώριζε εξαρχής στο πίσω μέρος της κεφαλής του.

Δεν είναι μόνο τα tribal, αλλά και οι προσωπογραφίες που ανέδειξαν τον κομμωτή, καθώς σχεδιάζει δίχως πατρόν ανεβάζοντας ακόμα πιο ψιλά τον πήχη σε αυτό που κάνει, όταν στα χέρια του κρατάει τις κουρευτικές μηχανές του, η επιθυμία του πελάτη αποκτά μορφή και γίνεται σύγχρονη τέχνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι σήμερα, ο Νίκος Εξαδάκτυλος έχει επιμεληθεί πληθώρα ανθρώπων της εγχώριας showbiz και κάποιες από τις πιο πρόσφατες δημιουργίες του είναι αυτή του παρτενέρ της Λάουρας Νάργες στο DWTS Γιάννη Τσερκίνη, αλλά και του συγκροτήματος Knock Out στο video clip έχεις θέματα που συμμετέχει ο Σταμάτης Γονίδης.

Μερικές από τις δημιουργίες του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Θωμάς Μαγδαληνός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης