Ο Νίκος Οικονομόπουλος κλαίει συχνά, αλλά από μέσα του… Μπορεί να τον βλέπετε, δηλαδή, να χαμογελάει και να τραγουδάει, όμως μέσα του κλαίει ο άνθρωπος και μάλιστα πιστεύει πως:

«Αν δεν κλαίει ο άνδρας, δεν είναι άνδρας. Εξαρτάται βέβαια και από το πώς κλαίει. Εγώ μπορεί να μη δακρύζω, αλλά συχνά κλαίω μέσα μου, γιατί είμαι πολύ εσωστρεφής ως άνθρωπος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν απασχολεί τα media με τις σχέσεις του, γιατί:

«Αγαπάω τόσο πολύ τη δουλειά μου, που δεν θέλω να δώσω κανένα άλλο δικαίωμα, εκτός από τα τραγούδια μου. Ούτε θέλω να προκαλέσω τον κόσμο… Δεν επιθυμώ να “μείνει” o κόσμος σε πράγματα που δεν αφορούν τη δουλειά μου» προσθέτει.

Πότε θα κάνει οικογένεια;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αισθάνομαι έτοιμος αλλά και ανέτοιμος να γίνω πατέρας. Ίσως να μην είμαι σίγουρος ακόμη, γιατί πρέπει πρώτα να βρω τον άνθρωπο της ζωής μου. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όχι απλώς αγαπάω, αλλά λατρεύω τα παιδιά και πιστεύω ότι, όταν κάνω δικά μου, θα αλλάξει κυριολεκτικά η ζωή μου. Περιμένω πώς και πώς να έρθει αυτή η στιγμή!».

Κι αν ανυπομονείτε για νέο του cd, ο τραγουδιστής αποκαλύπτει πως είναι στο στούντιο από τον Ιούνιο και τα καινούργια του τραγούδια θα κυκλοφορήσουν ανήμερα της γιορτής του.

ΠΗΓΗ: Hello

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης